Milyen márkájú szépségápolási cuccot használsz?
Figyelt kérdés
szempillaspirál, szemceruza, ....szóval sminkek, parfüm márkája....?2009. jan. 31. 14:09
11/14 anonim válasza:
A L'Oreál Infallible alapozót használom és elég problémás bőröm van, enyhén pattanásos és az orrom mellett mindig ki van pirosodva. Az alapozó a legfontosabb, hogyha a többi sminkcuccod nem is annyira nagyon márkás, de a alapozó ne legyen rossz minőségű. Púdernek pedig L'Oreál Accord Parfait Minéralt használok. Hogyha az alapozóra teszem fel akkor mégjobban fed, de azt inkább csak ünnepélyesebb alkalmakra. De a L'Oreálos alapozók meg púderek tényleg csodát tudnak tenni.. olyan bőröm lesz tőle amiről csak álmodozom :D Mindenkinek tudom ajánlani, biztos h meg lesz vele elégedve. A Lancome-os szájfények nagyon szuperek még, de sajna drágák. Viszont nagyon jó illatuk is van, meg gyönyörűek. A szempillaspirálban pl nem a márka a lényeg hanem hogy a keféje sűrű legyen és a tubus úgy legyen kialakítva h aimkor kihúzod leszedjen róla annyi festéket h ne legyen természetellenes meg csomós ha használod.
12/14 anonim válasza:
Szempillaspirál: Avonos, volt már több ezer ft-s is, én nem érzékelem a különbséget. Szemcerka is avonos, a kitolós fajta. Szájfény csakis Helena Rubinstein. Alapozó szemhéjpúder csak Malu Wilz. Parfüm Gucci Rush, Charlie Red
13/14 anonim válasza:
Smink: maybelline, astor, l'oeral, rimmel. De csak a szempillaspirálokkal és a tussal vagyok elégedett, a többi szar, kopik, ragad, tapad
körömlakk: astor, miss sporty (ebbe kellemesen csalódtam, mert jobb a lakkja mint az astornak)
bőrradir, tonik, zselé... artistry (a világ legjobb termékei, veszett áruk van, de nagyon sokáig kitartanak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!