Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen púdert használsz...

Milyen púdert használsz fénylő (zsíros) bőrre?

Figyelt kérdés
Nagyon szépen kérlek titeket, hogy a nem használok és a semmilyet... stb. válaszoktól kíméljetek. Amit használtam púdert (Maybelline dream mat)megszüntették, ezért keresek másikat. Előre is köszönöm a segítséget.
2011. szept. 7. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

NYC-nak van elég jó mattosító púdere jó áron több színben.

[link]

2011. szept. 7. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az oriflame-nek van egy 2 az 1-ben alapozó stiftje, ami nekem nagyon jó zsíros bőrre. Nem használok külön púdert, csak ezt a korrektoros alapozót. Nem akciósan kettőezer-valamennyi.
2011. szept. 7. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs különleges púderem, de tudok egy nagyon bevált módszert ajánlani a zsíros bőrre.

Kend be mézzel olyan 10-15 percre, majd mosd le. Ez csodás puhává teszi és minden zsírt felszív. És természetes, nem káros, így naponta többször is lehet. Jobb minden krémnél és matt lesz a bőr és elég sokáig meg is marad.Mondjuk reggel meg mikor hazamész. Erre jöhet a bármilyen alapozó. Én így szoktam.

2011. szept. 7. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
gagyi, valami 'Lora' márkája van, 300ft, de nem rossz.
2011. szept. 8. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Hát sztem a púdert felejtsd el!

vagy max valami nagyon márkásat vegyél.

Van egy csomó alapozó ami mattosít.

és ha ez felé még teszel valami por állgú pirosítót, vagy barnítót, akkor annak jónak kell lennie.

2011. szept. 12. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
A Garniernek van egy nagyon jó, kifejezetten mattosító arckréme, ami tökéletes sminkalapul is szolgál, és közben a bőrödet is ápolja. Erre tehetsz olyan alapozót vagy púdert amilyet szeretnél, egyáltalán nem fog fényleni az arcod, de én inkább olyat ajánlok ami alatt a bőröd lélegzik és nem egy vastag réteget képez mint a kifejezetten mattosító púderek. Ha pedig nem szorulsz púderre, hanem csak a zsíros bőr zavar akkor ne is kenj a krémre semmit. Sajnos a nevét nem tudom de ha egy eladó segítségét kérded biztosan tudni fogja mire gondolsz
2011. szept. 12. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!