Porcelán köröm! Mi kell hozzá? (bővlent)
mondtátok a fogat, mint példát, miért nem lehet...akkor én most mondok ellenpéldát:
nem vagyok szakács, mégis tudok főzni
nem vagyok cukrász, mégis tudok sütni
nem vagyok varrónő, mégis tudok varrni
nem vagyok fodrász, mégis szép frizurát tudok csinálni
nem vagyok fodrász, mégis tudok hajat festeni
nem vagyok kézműves, mégis szép dolgokat tudok csinálni
nem vagyok kárpitod, mégis átkárpitoztam a bútorom
igen, de miközben ezeket megtanultad, nem kockáztattál semmit:
"nem vagyok szakács, mégis tudok főzni" => ha elrontod az étel, max. kidobod.
"nem vagyok cukrász, mégis tudok sütni" => elrontod a sütit, max. kidobod.
"nem vagyok varrónő, mégis tudok varrni" => elrontod a ruhát, max. kidobod.
"nem vagyok fodrász, mégis szép frizurát tudok csinálni" => a hajvágás nem veszélyzteti a hajmagymáidat, de egy durva, véletlen, szakszerűtlen beavatkozástól a körömmátrix képes sérülni, ami azt eredményezheti, hogy ezután MINDIG sérülten fog nőni a körmöd.
"nem vagyok fodrász, mégis tudok hajat festeni" => gondolom elsősorban az otthoni használatra szánt dobozos hajfestékre gondolsz, nem keversz tálban oxit, meg festéket, proffesszionális anyagokat. azzal mondjuk kárt tudsz okozni, ha nem jól csinálod. a haj - köröm kül. pedig itt is érvényes.
"nem vagyok kézműves, mégis szép dolgokat tudok csinálni" => ha mégis elrontotad, kidobod.
"nem vagyok kárpitod, mégis átkárpitoztam a bútorom" => ha nem sikerült jól, veszel új bútort.
szóval azért ezek a párhuzamok, kicsit erőltetettek.
én is magamnak csinálom:)
körömágyhosszabbító színű porcelán, átlátszó porcelán, liquid, ecset a boltba majd megmutatjá mekkora kell, tipp, egyszerűbb és tartósabb mint építve, műköröm reszelő, buffer, színes körömlakkok, díszítőanyagok és türelem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!