Porcelán köröm készítése otthon milyen lépésekből áll?
egyszerű, hegyes, hosszu franciát szeretnék MAGAMNAK csinálni.
ezt a készletetem rendelem meg:
ezen kívül mikre van szükségem? segítsetek, full tapasztalatlan vagyok!
Jó ez a próba készlet én is ezzel kezdtem a "gyakorlást" mostmár több mint egy év után elég jó körmös lettem, persze nem ennyi cuccal dolgozom xD
a minimum ami szükséges egy sima hegyes köröm elkészítéséhez: fehér porcelán por,rószaszín(vagy átlátszó) por, buffer,előkészítő folyadék, tip vagy sablon(inkább a tipet ajánlom elsőnek, a sablonnál sokat kell gyakorolni) és a slower port rendeld meg nekem is az vált be gyakorlásnak! és ne szagtalan legyen a szett hanem szagos liquides mert az UV lámpa nélkül is megköt! Ja és a minimum 6-os méretű porcelán ecsetet elne felejtsd! :) SOk sikert!
előző vagyok itt egy link melyiket vedd meg:
ebben benne van az ultra fehér körömvégre, körömágyszínű rózsaszín illetve egy csillámos rózsaszín ráadásként amivel mondjuk még a porcelán virágokat is tudod gyakorolgatni! :)
te is haználtad már?:) amugy mi kell még?
itt nincs kiszállítási díj?:OO am megtudom majd csinálni magamnak?
hát nincs túlzottan sok minden ebben a csomagban
kellene még több féle reszelő egy ecset egy tapadás segítő folyadék egy gombaölő folyadék és nem valami olcsó mulatság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!