Hogy néz ki a kézen egy gombás köröm? És mivel lehet meggyógyítgatni otthon, házilag?
Nekem a levágott köröm tövénél a bőrömön, bőrömben olyan kis piros pöttynyi foltok vannak, amik mélyebben is látszanak!
Érzékeny az a terület és egyik körmömön viszket is! És vizenyős váladék jön a viszkető alól...
Mi lehet ez? Körömgomba?
Műkörmöm volt, utána mindegyik körmöm lemeze elől elkezdett elválni a bőrtől, most a többi helyre jött, úgy néz ki, ezek pedig átváltottak ebbe a vmibe.
Egyébként citrom olajjal csepegtettem, az apukám felesége gyógypedikűrös is, ő adta!
Nekem nem sárga a körmöm...
De én nem szeretnék agresszív gyógyszereket szedni meg tízezreket költeni rá...:(((
Azt magad döntöd el, akarsz-e gyógyszert szedni vagy sem, meg azt is, akarsz-e bűzös, ronda, eldeformálódott körmöket vagy nem. Nem szégyen, csak ha el van hanyagolva. De akkor nagyon.
Egy bőrgyógyász segíthet dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!