Porcelán köröm! Mi kell hozzá? (bővlent)
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
Hogy rohadnál meg papírzsákba!
Az 5.válaszolónak én is elvégeztem egy műkörömépítő tanfolyamot, és NEM 200-300 ezer Ft volt.
Nem okj-s tanfolyam, hanem egy oklevelet kapsz de ugyanúgy megtanítanak mindent, és ugyanúgy eltudsz vele helyezkedni dolgozni!.
Mellesleg igazuk van az előttem szólóknak.
hello! én írtam azt a választ, hogy már külön van a peditől....
ha 200-300 ezret kérnek tanfolyamért, akkor ne vedd be, mert az átverés!
nem tudom miért kell felkapni a vizet, mert nem segítenek neki, tök jogos, a fogára se áll neki az ember koronát gyártani, pedig az is csak porcelán.
nade, nekem mindegy: mindenkinek szíve joga úgy elcseszni a saját körmét ahogy akarja! csak lehetőleg másnak ne akard csinálni, barátnő, rokonok ilyenek.
megint 81% 9:51 vagyok:
Elite Körmösakadémia (Crystal nails):
Kézápoló és Műkörömépítő OKJ 33 815 02 0010 33 01
67.500.- Ft + vizsgadíj
Az oktatás helyszíne: 3530 Miskolc, Széchenyi u. 48.
...és most csak úgy rákerestem, szóval ne mondja már senki, hogy a példaként említett Miskolcon 200, sőt 300 a körmösképzés!
utolsó előttinek igaza van, nem kezded el a fogadat csinálni:D
ez tetszett:D
Utolsó előtti: Én nem dicskednék ezzel, de linkelj már légyszives egy képet, kíváncsi lennék rá.
Teljesen igazuk van azoknak, akik azt mondják menjetek tanfolyamra. Nem véletlenük, ez egy szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!