Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Porcelán köröm! Mi kell...

Porcelán köröm! Mi kell hozzá? (bővlent)

Figyelt kérdés
Tehát azt tudom h liquid,por,sablon,buffer,ecsetek,esetleg díszítő csillám. Ezen kívül pl a zsírtalanító nagyon szükséges? Olvastam h leesik a köröm ha nem zsírtalanítom. Mi kell még a porcelánköröm készítéséhez?
2011. jan. 6. 10:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
70%
Egy körmöstanfolyam elvégzése.
2011. jan. 6. 10:52
 2/28 anonim ***** válasza:
69%

Elsőnél a pont.

Miért várod el,hogy itt segítsenek, több macera leírni egy amatőrnek, mint elvégezni egy tanfolyamot.

2011. jan. 6. 11:08
 3/28 anonim ***** válasza:
53%
gombásodás elleni spray
2011. jan. 6. 11:08
 4/28 anonim ***** válasza:
72%

az első nagyon jót írt! :D

és tényleg... ez sem véletlenül egy szakma! még komoly bajt (gombásodás, algásodás) is okozhatsz magadnak.

inkább menj szakemberhez, vagy végezd el a tanfolyamot! most már külön van a pedikűrtől a műkörömépítés és a kézápolás.

sok sikert!

2011. jan. 6. 11:21
 5/28 anonim ***** válasza:
48%

Ha megreszeled a körmöd nem kell zsírtalanitó! Tipp kell még, ha kezdő vagy!

És az előzöknek : Nem mindenki teheti meg, hogy 200-300ezer forintot költsön egy tanfolyamra! Én is magam csinálom a körmöm az elején nagyon béna voltam de már egész szép körmöket csinálok! Gyakorolj sokat! :)

Írd majd meg, hogy hogyan sikerült! :)

2011. jan. 6. 11:42
 6/28 anonim ***** válasza:
50%

utolsónál a pont!!én is hiába kérdeztem, senki sem segített, mert hogy bízzam PROFI XD -ra meg menjek tanfolyamra...pff..

am ezek tuti kellenek:

[link]

2011. jan. 6. 11:49
 7/28 anonim ***** válasza:
63%
Egy tanfolyam 60000(mióta szétszedték.Előtte volt 100)...nem több százezer...az a sminkes tanfolyam...ha nem tudod, ne írj hülyeséget.
2011. jan. 6. 13:51
 8/28 anonim ***** válasza:
73%

ÉS MINDEN ESETBEN KELL ZSÍRTALANÍTÓ!

Anélkül nem marad a körmön az anyag...

2011. jan. 6. 13:52
 9/28 anonim ***** válasza:
25%

Mutass nekem egy olyan iskolát pl: miskolcon ahol 60ezer Ftért a meg tudod csinálni a tanfolyamot! Anyaggal körömmodellel mindennel együtt!

Én sose használok zsírtalanítót és nem esik le a körmöm! Letörni se bírnám!

2011. jan. 6. 15:27
 10/28 anonim ***** válasza:
59%
Keress rá a neten...pl pesten...pl crystal nails...pl annyi eszed van amennyi látszik...pl...
2011. jan. 6. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!