Porcelán köröm! Mi kell hozzá? (bővlent)
Elsőnél a pont.
Miért várod el,hogy itt segítsenek, több macera leírni egy amatőrnek, mint elvégezni egy tanfolyamot.
az első nagyon jót írt! :D
és tényleg... ez sem véletlenül egy szakma! még komoly bajt (gombásodás, algásodás) is okozhatsz magadnak.
inkább menj szakemberhez, vagy végezd el a tanfolyamot! most már külön van a pedikűrtől a műkörömépítés és a kézápolás.
sok sikert!
Ha megreszeled a körmöd nem kell zsírtalanitó! Tipp kell még, ha kezdő vagy!
És az előzöknek : Nem mindenki teheti meg, hogy 200-300ezer forintot költsön egy tanfolyamra! Én is magam csinálom a körmöm az elején nagyon béna voltam de már egész szép körmöket csinálok! Gyakorolj sokat! :)
Írd majd meg, hogy hogyan sikerült! :)
utolsónál a pont!!én is hiába kérdeztem, senki sem segített, mert hogy bízzam PROFI XD -ra meg menjek tanfolyamra...pff..
am ezek tuti kellenek:
ÉS MINDEN ESETBEN KELL ZSÍRTALANÍTÓ!
Anélkül nem marad a körmön az anyag...
Mutass nekem egy olyan iskolát pl: miskolcon ahol 60ezer Ftért a meg tudod csinálni a tanfolyamot! Anyaggal körömmodellel mindennel együtt!
Én sose használok zsírtalanítót és nem esik le a körmöm! Letörni se bírnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!