18 éves fiú vagyok és úgy döntöttem rakatok be orrpiercinget. Bal oldalra kis karikát. Szerintetek ez ciki? Először alsó ajakra akartam 1 karikát de emosoknak van olyan ugyh. Orr mellett döntöttem.
Figyelt kérdés
Divattól távol álló fiúk véleménye nem érdekel! Nyilván nem miattuk rakatom be hanem saját ízlés, és gyengébbik nem miatt xDD2011. jan. 5. 00:38
11/13 A kérdező kommentje:
az annyira nem teccik..meg karikából se tudom még milyet..lehet azt a laposabb fajtát aminek nem tudom a nevét :) ami nem áll ki annyira...am nekem szemöldök nem teccik, szájba meg zavaró...
2011. jan. 5. 19:12
12/13 anonim válasza:
Sztem szexy :) nézd meg slasht neki is milyen menő már :D aki meg azt mondta csináltass medusat annak üzenem h az nőiesés amúgy se lehet vele kényelmes borotválkozni
13/13 anonim válasza:
te fiú vagy vagy lány vagy nem ember? bakker ne tedd! ciki nagyon meg a fiúknak nem áll jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!