Tinilányok! Ciki ez a táska?
Figyelt kérdés
Randim lesz egy ultrahelyes fiúval,de nekem csak olyan táskám van,mint a képen a háttérben látható barna.Ciki az ilyen (vagyis hasonló)retikül?
2011. aug. 24. 14:43
3/9 gumibabinéni válasza:
már a nagyik körében sem :D
4/9 anonim válasza:
attól függ milyen stílusod van mert ha csak egy sima farmer + pólós stílusú lány vagy akkor igen de ha nőies divatos stílusod van akkor nem
5/9 anonim válasza:
Ha a stílusodhoz illik akkor nem ciki.A fiú egyébként sem a táskádat fogja nézni :)
6/9 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki, sőt szerintem nagyon is jól néz ki és szerintem divatos is Franciaországban és Angliában elég sok lányon látna az ember ilyet. csak itt "nálunk" az ilyet vénasszonyosnak mondják mert sokan azt hiszik hogy a kínaiba vásárolt gagyi két perc alatt szétszakadó táska és a hamisított monogram nélküli Louis Vuitton táska jobb és divatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!