Hy fiú vagyok és én is szeretnék ilye szex karkötőt nem ciki ha srácon is van mert pasin is láttam ilyet?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 00:46
2/10 A kérdező kommentje:
szóval ciki
2011. aug. 27. 00:52
3/10 anonim válasza:
Előbb tanulj meg írni, azután vegyél ilyeneket.
5/10 anonim válasza:
Hát szerintem nem az!!
Vegyél nyugodtan.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ hol lehet venni?
2011. aug. 27. 00:56
7/10 A kérdező kommentje:
és merre lehet ilyen karkötöt venni ????
2011. aug. 27. 01:03
8/10 anonim válasza:
Ha Bp-i vagy akkor sugár 2.emeleten a Bss ajándékban ><
9/10 anonim válasza:
Igen, előszőr tanulj meg írni rendesen.
Amúgy a szexkarkötő lényege, hogy ha valaki letépi rólad, akkor a színének megfelelő szexuális jellegű cselekvést kell végrahajtanod vele (Amerikából jött idióta divat, minden baromságot átvesznek a fiatalok, nevetséges).
Szóval lehetsz fiú, lehetsz lány, teljesen mindegy. Ha pasi vagy, jó esetben csajról akarod letépni, ha pasi vagy, akkor meg csajokat vársz, bár a mai világban....... :) :)
Szóval teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány. Mindenkinek jó ez a karkötő, akár a játék miatt, akár csak úgy dísznek, mint bármilyen karkötő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!