Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az gáz ha a párom nem engedi...

Az gáz ha a párom nem engedi h csináltassak piercinget?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék a nyelvembe piercinget csak sajnos a párom nem engedi,mert szerinte nem olyan jó.Szerintetek? mivel tudnám meggyőzni? vagy mit csináljak?

18 éves lány

2009. jan. 20. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Itt mindenki arra biztat, hogy játszd ki a párodat, a háta mögött tégy meg valamit, amiről tudod, hogy ellenére van. Persze, az a fene nagy öntudat, hogy majd Ő alkalmazkodik HOZZÁD, és nem fordítva, mert a lényeg, hogy neked minden meglegyen.

(Hát gratulálok minden eddig hozzászólónak! Nyilván számos sikeres párkapcsolatotok volt már.)

A lényeg, hogy ha az illető valóban a párod, akkor valamennyire neki is köze van ahhoz, amit magaddal teszel. Ha a párod valóban. Ha csak két ember vagytok, akik semmit nem hajlandóak feladni a másikért, és csak úgy épp egymás mellett ültök, akkor persze csinálj piercinget. De akkor az illető nem a párod (= valaki, akivel egy egésszé egészítitek ki egymást), hanem max szexpartner.

Remélem, érted a különbséget, és ennek fényében döntesz.

2009. jan. 22. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

ha te tényleg szeretnéd,menj el akár a bnőddel és csináltassd meg.:) hiszen ha szeret a pasit akkor a nyelv pc-ddel eggyütt is szeretni fog.nem?ne kövesd el azt a hibát amit anno én egy srác miatt,nagyon tetszett és teljesen megváltoztam miatta.Csak azért,mert annyira tetszeni akartam neki és mi lett a vége?semmi azaz annyi,hogy azóta se találom önmagam a világban.azt hiszem ez tanulságos kis sztori volt.A te döntésed,ha szeretnéd csináltassd meg.

és bár nincs pc-m még tuti h lesz.és sztem nagyon jól néz ki.:)

szval hajrá!

/manocska95/14éves/

2009. jan. 22. 17:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!!
2009. jan. 24. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!