Az gáz ha a párom nem engedi h csináltassak piercinget?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék a nyelvembe piercinget csak sajnos a párom nem engedi,mert szerinte nem olyan jó.Szerintetek? mivel tudnám meggyőzni? vagy mit csináljak?
szerintem gáz, mert a te tested ne szoljon már bele. Hogy hogy vehetnéd rá? Sehogy!! Meg csináltatni és kész!
2009. jan. 20. 21:14
2/13 anonim válasza:
Te tested, lényegében azt csinálsz vele, amit akarsz...Ha meg tényleg kell a piercing, akkor nem kérdéses.../ezt meg nem roszból írom, de lehet még sok pasid, és lehet a következő meg imádni fogja:)/
...Amúgy nem hallottam még ilyenről, hogy vkinek nem tetszene a nyelv piercing, épp fordítva :)
2009. jan. 20. 21:28
3/13 anonim válasza:
A csókolózást mondjuk biztos nehezíti egy kicsit, ha a nyelvedbe csináltatod :)
De tényleg gáz, hogy ebbe beleszól a pasid. Ne hagyd magad!
2009. jan. 20. 23:02
4/13 anonim válasza:
Gáz, hogy a pasid ilyen szinten befolyásolhat. Nem azt mondom, meg lehet beszélni, véleményeket formálni, kompromisszumot kötni, de azért mégiscsak 18 éves vagy, és nem egy gyerek elvetetésérő vagy megtartásáról van szó. Ha tetszik csináltasd meg, ha utána mégsem, kiveszed és kész. Ennyi.
2009. jan. 21. 09:46
5/13 anonim válasza:
Bár nem konkretizáltad, mit jelent a nem olyan jó, de valamelyest igaza van a párodnak.
A nyelvpiercing elég fájdalmas, pár napig meg lesz dagadva a nyelved, nem tudsz rendesen beszélni és enni. Ha rossz helyre rakják, elképzelhető, hogy selypíteni fogsz, amíg bent van. Anyagi vonzatai: mivel a berakáskor megduzzad a nyelv, hosszú szárú piercinget tesznek be, amit később ajánlatos rövid szárúra kicserélni.
Ezenkívül: hosszú távú használatakor a belső fogzománcot leveri.
Szóval szerintem gondold ezt át még egyszer.
2009. jan. 21. 13:42
6/13 anonim válasza:
Őszintén szólva tényleg gáz. Bár lehet nem ez a legmegfelelőbb szó rá, próbálja az akaratát ráderőltetni. De felnőtt vagy már, jogod van eldönteni, h mit teszel magaddal. Az én barátom is ellenezte a tetoválást, de én megcsináltattam :D Szóval, ha úgy érzed, h neked kell és nem bánod meg, akkor csináltasd meg.
2009. jan. 21. 14:24
7/13 anonim válasza:
ezzel nem igazán értek egyet h elkoptatja a fogzománcot..mert ha műanyag pc-t raksz majd bele miután begyógyult nem fogja szétcseszni a fogad :) nekem is van már több mint 2 éve nyelv pc-m és semmi baja a fogamnak :) szóval sztem nyugodtan csináltasd meg! jah és smárnál jó dolog a pc :P
2009. jan. 21. 15:23
8/13 anonim válasza:
igen gáz. Mert elég fiatal vagy de ahoz elég idős hogy tud mit akarsz. Ezt egy pasi nem mondthatja meg,egyépként is mért szól ő ebbe bele?!HA neked tetszik rakas be! De azért meg lehet hallgatni a véleményét. DE egyépként a nyelv piercing komolyabb betegségeket,fertőzéseket is okozhat. Vagy begyulladthat ami ott sokkal jobban fáj mint más helyeken.
2009. jan. 21. 17:40
9/13 anonim válasza:
Szia, sehogy nem kell rávenni, a te tested!!! A pasid nem az anyukád, hogy konyorogni kelljen neki és engedélyt kérni... Csináltasd meg, ha neked kell!!
2009. jan. 21. 21:26
10/13 anonim válasza:
Szia! Nehogy már ő mondja meg, hogy mit csinálj... Én tegnap csináltattam a köldökömbe. :P Istenien néz ki! :) Hajrá! Csináltasd meg, aztán úgysem tud mit tenni ellene...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!