Milyen Essence termékeket használsz? Elégedett vagy? Vele?
Szempillaspirálból
- egy fekete vízálló, amit már nem gyártanak: természetes hatású, közepes
- színes szempillaspirálok: lila, zöld és kék. Egyedül a zöld látszik, a többi mint feketének tűnik.
Tubusos folyékony szemhéjfesték (metal glam): három is van, nagyon-nagyon szuperek.
Szemhéjtus: metal glam zöld, surfer babe kék és csillámos kék. Tartósak, szép színűek, csak nehéz az ecsetüket használni.
Szemhéjpúderekből a régi quattrokból van három: ezek szépek, szeretem őket.
Szájfény: a twilight kollekcióból az undead szürke van meg. Tetszeni tetszik eléggé, csak hamar lejön.
Körömlakk:
- colour and go: nekem hamar lejön, de még nem találtam olyat, ami nem. Szép színekben lehet kapni.
- click and go: tök aranyos
Kétvégű szemceruza: még fagyasztva sem tudtam rendesen hegyezni. Pedig olyan szép világos és sötét kék színű volt :(
Ezek kis részét a 300 Ft-os leárazáskor vettem, nagyon nagy részét pedig 100-100 Ft-ért. Ennyiért meg pláne nagyon-nagyon elégedett vagyok velük.
Alapozó-nagyon szeretem,kérdezték is már tőlem,hogy magától ilyen szép a bőrőm?:D
Szempillaspirál-Multi Action.Nálam a Maybelline szempillaspirálokon is túltesz.
Tus-Metal Glam.Könnyű felvinni és tartós.
Körömlakk-átlagos,a színük viszont nagyon jó.
Pirosító-ritkán használom,de egyébként jó.
Összeségében teljesen meg vagyok elégedve ezzel a márkával,nagyon szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!