Milyen Balea termékeket használsz? Ezek mennyibe kerülnek? Meg vagy velük elégedve?
Göndörítő hab, 600 körül van az ára, és nagyon bevált.
van még hajfényem is, de ezt csak ritkán használom, és nagyon távolról kell fújni, különben zsírosnak néz ki tőle a haj.
Huu. sok minden:
jelenleg:sampon(zöld kupakos) hajkúra, kókuszos testápoló, gyümölcsös tusfürdő, kókuszos tusfürdő.
szeretem őket
sampon:290Ft
hajkúra:tavaly vettem aszzem 690 Ft ért
tusfürdő:290
testápoló 500Ml 600 FT
a másik gyümölcsös az 500
antibakteriális arcradírom
anno lehetett kapni kis kiszerelésben, kb 400 ft volt.
bejött, mert eltávolította a mitesszereket az orról.
húú.
régen vettem kókuszos dezodort, de nem nagyon voltam vele megelégedve, nem rég pedig vettem "cashmere" illatút ( már le van kopva a hátulján a magyar írás, azért írom így ) azzal meg vagyok 100%osan elégedve, és az illata is jó(jobb)kb 300-350 ft volt
használok még balea "trend it up+ hajegyenesítőt.ezzel is megvagyok elégedve:) 499ft.
használok még hajvédő spray-t ( az is trend it up) az is elégjó:) néha vasalom a hajam, és mióta ezt használok, nem olyan száraz vasalás után:)
sok fajta tusfürdőt használtam már, most (pont ma ) vettem ilyet:
az illata nagyon megtetszett, kíváncsi leszek milyen lesz fürdésnél:)
és hajbalzsamot is vettem, kókuszost. ilyet se használtam még, remélem jó:)
eddig azért nagyjából meg vagyok vele elégve:)
dezodor kókusz-tiaravirág 350 ft. jobban meg vagyok vele elégedve mint más márkással!
majd veszek sárgadinnyés, és talán kivis vagy kókuszosat tusfürdőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!