Miből áll a mindennapi arcápolás? Milyen termékeket használsz?
Nekem enyhén zsíros az arcbőröm és van pár miteszerem,pattanás nagyon ritkán. Én Neutrogena radírozó hatású arclemosót használok,utána mattító hatású arckrémet kenek fel (régen a Garnier Pure-t használtam,de ezt már nem találom a boltokban,úgyhogy most Niveát vettem,pedig a Garniert jobban szerettem). Este pedig hidratáló krémet használok,az Avonos. Meg hetente egyszer erősebb bőrradírral leradírozm az arcom.
Az olyan termékeket nem szeretem,amelyeken az áll,hogy zsíros bőrre vagy miteszerekre,mert rettentően szárítanak és attól meg pattanásos leszek.
23L
Nekem alapvetően szép a bőröm csak pár mitesszerem van. De az is enyhült amióta a Neutrogena Wavet használok. Utána Garnier arckrém hetente egy két alkalommal arcradír általában Avonos és pakolások. Valamint a szememre használok ránc elleni krémet. Abból többet kipróbáltam m
ár most Baleás van elég jó és a karikákat is csökkenti. Reggel és este is ugyan ezeket használom persze van külön nappali és esti krémem de mind kettő Garnier. Neked miből áll?
Reggel-este sima vizzel átmosom. Hetente 1x kamillás gőzölés, clean and clear miteszereltávolítós tonik, este éjszakai krémet teszek rá.
Száraz-enyhén miteszeres az arcbőrőm
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!