Milyen Essence termékeket használsz? Elégedett vagy? Vele?
Egy púder alapozót, egy rúzst és egy ezüst színű szemhéjfestéket vettem.
Nekem nagyon bejöttek.
21/N
Én ezeket használom:
Illetve ebből a kollekcióból kétféle szemhéjpúdert:
Meg vagyok velük elégedve, egész jó áron vannak és ehhez mérten jó minőségűek.
Csak az a baj, hogy amiket én használok (kivéve a körömlakk), azokból vagy azt az árnyalatot nem gyártják már, ami nekem kell, vagy már magát a terméket sem (mire rájuk találtam, pont abbahagyták).
Köszi a választ! :-) Bocsánat az elírásért csak már kicsit álmos vagyok. :-S
Elégedett vagy vele?
Szemhéjpúder, krémes szemhéjfesték, szájfények, hármas korrektor, pirosító, mattító púder, szemceruzák, szemöldökceruzák, highlighter...pirosítóecset...van alapozóm is, de azt inkább csak színezett hidratálóként szoktam használni a nappali krémemmel összekeverve...használtam már a barnítókendőt is, jó volt, körömlakkjaim is vannak...ami nagy kedvenc, a ruharögzítő tapasz, de kivonták a forgalomból, és cak elvétve lehet találni az akciós dobozban.
Összességében még nem volt vele rossz tapasztalatom, elég jó minőségű termékek szerintem.
Most írtam ki kérdést a felragasztható műkörömmel kapcsolatban. Nagyon nem jó, és a műszempillájuk sem volt jó.
A többi viszont rendben van. A körömlakkokat használom onnan leginkább és teljesen jók.
Szemhéjpúder, alapozó, körömlakk, szemceruza, szempilla göndörítő, szájfény, rúzs amit én használok ebből a termékből.
A szemhéjpúder-körömlakk-szempilla göndörítő-szájfény amikkel bajom eddig nem volt.
Alapozót és rúzst nem használok, csak kivételes alkalmakkor. De az alapozója nem tetszik.
A szemceruzája nekem egyáltalán nem vállt be.
Négyes szemhéjpúder, mono szemhéjpúder, Black Mania szemhéjtus és szemceruza, fehér szemceruza, pirosító, szemöldökzselé, Metallics paletta a hozzá tartozó ecsettel, pirosítóecset. A szemhéjpúderek színes nagyon szépek, intnzívek, és jó alappal tartósak, a szemhéjtus nagyon szép fekete, nagyon tartós, könnyű felvinni, a fekete Black Mania-s szemceruza az eddigi legtartósabb szemceruzám vízvonalon, a fehéret viszont 10 perc alatt lepislogom, a szemöldökzselé is nagyon jó, a pirosító is, az ecsetek pedig fantasztikusak, ha lenne még sminkecsetük és ilyen lenne, mindet megvenném. Az egyetlen negatívumom tőlük a fehér szemceruza, alapozót, műszempillát és körömlakkot még nem próbáltam tőlük, de hamarosan.
21/L
Körömlakkot- amit imádok mert 3-4 napig is tartósak!
Szemhéjpúdert- olcsó és intenzív a színük jó alappal!
Szempillaspirált- nekem nagyon szép szempillákat csinál, nem csomósodik és nem nehezíti el a szempilláimat.
Szemceruza- tartós!!
Szájfény, rúzs- nagyon szép színük van!
Eddig csak jók a tapasztalataim! Ár-minőség arányában pedig tökéletes!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!