Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha csináltatok Medusa piercing...

Ha csináltatok Medusa piercinget az is szétcseszi az ínyem? És szerinted hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek az alsó ajkában volt piercingje (nem tudom, hogy annak mi a neve) és neki folyton begyulladt az ínye
2010. dec. 3. 20:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
mekkora arc vagy, jól nézhet ki!
2010. dec. 3. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:

:)

Szabadnak születtem mondhatjuk ígyis.

Esetleg a tágított nostril-ok tetszenek vkinek még?

2010. dec. 3. 22:15
 13/17 anonim ***** válasza:
attólfügg mi van benne és mekkora. nem feltétlen, de lehet azért mert van egy fajta undorom az orroktól ( jó- nem röhögni :DD ) a túl nagy szerintem gusztustalan, mert kivan a bele az orrodnak az meg bláááá:D
2010. dec. 3. 22:21
 14/17 A kérdező kommentje:
meg az orrszőröd, nem elég, hogy alul lóg ki? :D:D
2010. dec. 3. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:

5mm teli fém rúdra gondoltam

szoktam vágni a szőröm :)

2010. dec. 3. 23:38
 16/17 anonim ***** válasza:
azthiszem azt azért kihagynám... bár mondjuk nem is túl nőies:D
2010. dec. 3. 23:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem van alul az ajkamban (is) PC és nem csinál semmit az ínyemmel. Méret függő, meg arc függő is, hogy roncsol-e bármit is.

Ez a fajta PC nekem nem tetszik, de ugye nem nekem kell. )

21/L

2010. dec. 5. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!