Mivel mossam a sminkecseteimet?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új sminkecset készletet és annyi videó van fent a neten, hogy huhh... Sok féle hajsampont ezt azt látok hogy azzal mossák az ecsetet. Kíváncsi lennék ti mit ajánlanátok?? És még egy... olyat is hallottam, hogy oliva ojjal is kenni szokták, 2 hetente egyszer?? ezt ki kell belőle mosni vagy benne kell hagyni??2010. nov. 22. 14:55
1/5 anonim válasza:
Szija!
Én sminkes vagyok és ajánlom neked az "antibakteriális" szappanokat!
Jó a tesco gazdaságos is nem kell hogy drága legyen!
Szerintem ez a kettő tökéletes:
Ennek nagyon jó illata van,nem erős de jó:
Vagy jó még a safeguard:
Mi ezt a kettőt használjuk felváltva mert az első puhít és illatosít a második pedig fertőtlenít!
Ja van egy harmadik megoldás a sampon de abból is csak kétfajta keveréke a jó:
Ha ezt a kettőt egy kis tálkában összekevered akkor jó lesz!A baba samponból több kell mit a shaumából kb. olyan 1harmad és 2 harmad arányban!
2/5 anonim válasza:
Én claraseptet használok, ez egy ferőtlenítőszappan. Nem szoktam se olivával kenni, se balzsamozni, mégis álomszerűen puhák az ecseteim.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mind 2töknek. :D az első válaszolótól kérdezném azt hogy ezt minden tesco üzletben megtalálom??
2010. nov. 22. 15:29
4/5 A kérdező kommentje:
És ezeket a kezemben kenjem szét a szappant és akkor kicsit habosítsam fej, majd pedig kezdjem el mosni az ecsetet??
2010. nov. 22. 15:39
5/5 anonim válasza:
Én hallottam már speciális sminkecsetmosó folyadékról is, de többen is mondták, hogy nem éri meg, és a hagyományos babasampon is tökéletes a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!