Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szempillaspirált vegyek?

Milyen szempillaspirált vegyek?

Figyelt kérdés

Eddig mindig Maybelline Volum Express spiráljaim voltak,szinte mindet próbáltam,és tetszett. De mostanában valahogy nem annyira jön be,mintha nem lenne már olyan sűrű,sem hosszú a szempillám mint régen(lehet,hogy hülye vagyok,de én így látom).

Milyet ajánlanátok?

25/N

2010. nov. 12. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Én kb. jó egy éve az avonos Super Shock-ot használom.

Nekem bevált, nem kenődik, szép lesz tőle a szemem, de mégsincs az a "mű hatás". (igaz, én az alsó pillákat soha nem festem be.)

2010. nov. 12. 12:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy tipp.

1 réteg valamilyen jobb minőségű spirál, ami szétválaszt és még 1-2 réteg utána, ami dúsít és jó minőségű, nem muszáj a kettőnek 1 márkának lennie.

A tuti: Max factor Fals Lash effect 1 rétegben, majd 2 réteg BEYU Super Volume mascara, vagy Max Factor 2000 Calorie spirál. Nem pókhálós, cserébe tartós és szuper dús lesz.

2010. nov. 12. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!