Mi van egy alap sminkkészletben?
Figyelt kérdés
Egy nagyon natúr sminket szeretnék, eddig nem sminkeltem, tudtok ajánlani márkákat, boltokat?ápr. 17. 11:19
1/4 anonim 

válasza:

Az enyémben alapozó, pirosító, szemfesték, szemceruza, tus és spirál.
2/4 Metionin 

válasza:

Kinek mi, attól függ, te mire használnád. Bőrhiba mennyi és milyen van, bőrtípusod milyen, mit szeretnél kiemelni. Nekem az alap az átlátszó púder (fényvédő csillogása miatt), szempillaspirál, tus, rúzs, pirosító. Ezeken kívül szemhéjpúderből van több palettám de az már szerintem nem alap. Alapozóm nincs is, egy korrektort tartok vészhelyzetre.
3/4 M.Krisztina22 válasza:
Avon,essence és catrice termékeket szoktam használni. Alapozó, púder,korrektor,pirosító egy kis rúzs vagy szájfény, szempillaspirál.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
ápr. 21. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!