Mi kell egy alap sminkhez valaki letudna irni?
Úgy érted alap sminkkészlet? Ha igen: függ a bőrödtől, hogy például mennyire bőrhibás. Van aki használ folyékony alapozót, rá púdert, én például csak púdert, mert szép a bőröm.
Nem árt egy kis pirosító a megfelelő ecsettel, néhány színű szemfesték, egy szemceruza, és ami nálam elengedhetetlen: szemspirál és szájfény. :)
A bőrápoláshoz én arcradírt használók, krémet, hetente egyszer pakolást, valamint figyelek a folyadékbevitelre.
Bár könnyű helyzetben vagyok, mert sosem volt különösebb gondom az arcbőrömmel. :)
Hát egy alap smink állhat alapozásból, ha szükség van rá (ha nem túl szép vagy hibás, szeplős a bőröd amit takarni szeretnél) aztán kőpúder, hogy ne csillogjon a bőr. Az alaphoz tartozik egy szemceruza amivel a vízcsíkot húzod ki, szempillaspirál, és egy szájfény.
ez szerintem egy alap smink.
Bőrápolás: (ilyen sorrendben)
- arctisztító zselé (pl.: [link]
- arctonik (pl.: [link]
- arcradír )pl.: [link]
- pakolás (pl.: [link]
- és arckrém (pl.: [link]
Én ezeket használom.
:)
Szerintem is az az alapsmink, amit az előző válaszoló írt.
Én is azokat használom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!