Mi kell egy egyszerű sminkhez?
nem szoktam magam sminkelni,de most esküvőre kell mennem. kozmetikushoz nem tudok elmenni előtte, ezért magamnak kell csinálnom.
valami egyszerű sminket szeretnék összedobni, nem akarom hogy 10 kiló vakolat legyen az arcomon :S
amim van : (rimmel londonos) szemhéjpúder és szemceruza, szempillaspirál (avonos)
nem szeretném hogy pár óra múlva szétfolyjon a sminkem, mivel tudnám fixálni?
alapozó, arcpirosító, szemhéjfesték, szemceruza, szempillaspirál, és szájfény.
én ezeket használom és szerintem nincs rajtam 10 kiló vakolat, én csak normálisan felviszem, semmi plusz, még ebben a nagy melegben sem olvad le rólam, pedig sima egyszerű sminkek, nagy részük avonos.
köszönöm a gyors válaszokat!
ezt mind kaptam, hogy ha el kezdenék sminkelni legyen mivel, de nem viszem túlzásba :D
alapozót milyet keressek? és púdert? (nem értek hozzá csak azért kérdem)
Egyéni preferencia, nekem az avonos kőpúder (8-900 ft) jött be legjobban, alapozót ritkán használok, de akkor oriflame-es (kaptam :P), sokan mondják, hogy nagyon jó az avonos bőrtónusjavító, ez viszont drágább 2-3000 között mozog, sminkelés előtt szintén avon soulutions bőrtónusjavító hidratáló krémmel kezdem, minden más, miután az beivódott. És szintén náluk találtam olyan szemhéjra való alapozót, amire, ha reggel hatkor viszem fel a sminket, este 8-kor szinte ugyanúgy néz ki.
Ha Szeged környéki vagy, akkor akár nálam is megrendelheted, ami kell ;)
Kezdetnek adok egy linket, amin megtalálod az online katalógust. Pár nap, és határidő, szóval a rendelés még a jövő héten megjön, ha lesz belőle valami ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!