Miket kell megvennem egy alap sminkkészlethez és mennyi pénzzel induljak neki, ha a M. A. C-ban szeretnék vásárolni?
Hát attol függ kinek mi az alap:)Valakinek egy alapozonál megáll a dolog valakinek nem.Én azt mondanám h egy jó alapozó,hozzá megfelelő puder,szemhéjfesték,cerka,spirál és egy szájfény ha szereted.Mondjuk a natur szinek a legjobbak mert azt mindenhol tudod használni,utcai viseletre is.Aztán majd ha ez megvan akkor jöhet a pirosito,a különböző szinü szemfestékek,rúzsok stb.Ha nem nagyon sminkeled magad az alapozo,puder és spirál mindenképp.Ezekkel már szépen javithatsz a kinézeteden.
Egy huszast vigyél magaddal szerintem.
Amúgy nem tudom h nagyon ragaszkodsz e ehez a márkához,de ami még jo az a clinique.(hasonlo árkategoria)
De ami talán kicsit olcsobb és jo az szerintem a loreal.
MAC-be alap sminkcuccokért 30-40 alatt el se menj. Vásároltam már ott, nagyon jó minőség, de nem a legolcsóbb. szerintem ha nagyon kezdő vagy, akkor fölösleges ilyen árba beruházni mindenre, mert ha nem értesz hozzá, akkor a drága termék is tud rossz lenni. először nézz szét drogériában, vásárolj be ott, pl manhattan, astor, stb.aztán ahogy jössz bele a dolgokba, úgy cseréld fokozatosan egyre jobb termékekre az addigiakat.
egyébként ami szerintem alap kellék:
alapozó, púder, pirosító, szempillaspirál, néhány szemhéjpúder, szemceruza, esetleg rúzs, vagy szájfény.
http://www.youtube.com/watch?v=F9zyttcwZyo
egy magyar videó, ami segíthet.
szerintem se a mac-el kezdj..
bár vegyél ott egy alapozót ha mindenképp ezt a márkát szeretnéd, mert az alapozójuk tényleg fantasztikus, és segítenek is kiválasztani a neked megfelelő színt így nem lősz mellé elsőre.
a többi smink szerintem az olcsóbb kategóriából is jó (bár ha neked nem okoz gondot hogy mac nagyon drága akkor persze hogy ott vedd meg, mert tényleg jók)
nálam az alap smink: alapozó, púder, pirosító, szempillaspirál, fekete, barna szemceruza,szemhéjpúderből: egy barnás szett, egy fekete szürke szett, rózsaszín, és egy natúr bézses árnyalat.és 2 féle szájfény. azt hiszem kb ennyi..jah és még a primer.. az is a macből jó amit alapozó előtt kensz fel.
meg szerintem pár ecsetet is beszerezhetsz. sokan mondják, hogy az applikátor a jó, hát én pl csak ecsettel tudom megcsinálni szépen.
egy alapozó ecsetet azt vegyél szerintem még mert azzal könnyeb felvinni szerintem meg eldolgozni is..
bár tényleg mindenkinek más az alap.de elsőre azért az olcsóbb kategóriák is jók, mert ha eddig nem nagyon sminkeltél akkor ha nem válik be az a szín vagy termék akkor mégsem több 10ezret dobtál ki az ablakon :)
és milyen ecseteid vannak?
egy alapozó ecsetet vegyél szerintem (én a laposat szeretem)
púderecset, pirosítóecset,én a szememhez kb 5-6 ecsetet szokatm (vagyis azok közül, attól függ hogy milyen sminket akarok) de legyen benne a laposakból 2-3 fajta, ferde.
de ha a mac.hez mész ami nem hülyeség mármint ez a sminkelés és azt levásárolod, akkor ott jobban tudnak segíteni.
szempillaspirálból amit én javasolnék: max factor false lahs effect, vagy artdeco all in one mascara ez a két spirál tényleg nagyon jó.
de nézz fel erre a 2 oldalra is mert itt is j sminkeket lehet találni olcsón: makeuplaza.hu, tesminked.hu.
a make up plázánál vannak pl coasta scent paletták amik nagyon jók
macnél a spirál tényleg nem túl jó, és a körömlakkjuk sem az igazi, a többi tényleg nagyon jó : főleg az alapozó..
jah és ecsetekből a sigma ecset is jó, bár borsos áruk van l-a make up-ban láttam mulktor 45 ezer volt egy szett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!