Mely termékeket érdemes megvennem a leárazott Essence kollekcióból?
Amelyiket szeretnéd, és szerinted jól áll. A smink nem olyan mint a tej, nem savanyodik meg holnapra. Én is megyek s bespájzolok.
Dessy
Hááá én ma vettem mágnest a mágneses körömlakkhoz! 99 ft-ért!:D A Müllerben meg 525.- volt.
Vááá naon boldog vagyok!
Nem tudod, valahol már lehet kapni az újdonságokat?
És Neked működik a mágnes? :S Én megvettem, és nekem nem akar :S
Bocsi az offért.
Szerintem van lila szemcerka, a Hola, Chica(Chicka?) az van, még régebbről, nagyon jó. Meg van egy másik, csillogós lila, 2 hete vettem feketébe, nagyon szeretem.
Akkor én vettem arctonikot meg lábápolókrémet is. Meg ma egy pattanás elleni tisztítót.
A csillogós szemhéjfestékkel szimpatizáltam, meg a citromsárgával, de végül azt nem vettem, abból van elég. :)
Még vettem egy lakkot, az meglepően lassan szárad.
A 99-esből vettem 1 lakkot, az jó, meg egy mágnest, 2 karkötőt, és egy szemcerkát.
Mi ma megkérdeztük az újat, 3 hetet mondtak itt Miskolcon. Pesten lehet hamarabb,mert itt Catrice sincs.
Sajnos körömlakkot nem sikerült beszerezni a mágneshez, az majd legközelebb.
Múlt héten voltam Pesten, akkor teljesen le volt pusztítva egy Essence pult. Csak azt nem tudom, hogy ilyenkor az újjal töltik-e fel vagy még a régieket. Mert a csajszi szerint minden akciós elfogyott.
utolsó, lesz az állandó kollekcióban mágneses lakk.:)
Ez egy magyar csaj blogja, de sajnos angolul ír..de a képek érthetőek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!