Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan vélekedtek a karikás...

Hogyan vélekedtek a karikás orrpiercingekről?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 19:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem karika van az orromban. Most én is le leszek pontozva, csak mert a kérdésre válaszoltam? Nekem tetszik, de akinek nem tetszik, az ne viselje. Én szeretem. Ja, és lány vagyok, 22 éves és 15 éves korom óta van az orromban valamilyen ékszer. Volt, hogy csak picike pont volt, volt hogy karika, most éppen az van már 2 éve. De nekem már többen is mondták,hogy milyen jól áll, nyilván azért mert passzol a stílusomhoz. Akinek nem passzol a stílusához, annak valószínűleg nem áll jól, tehát ezt nem lehet csak úgy megmondani, hogy most ronda vagy sem.

Tikki

2009. jan. 9. 11:10
 12/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) jelenleg nekem is pötty van, és gondolkodom rajta, hogy átváltok karikára. :) (azt meg már csak így zárójelben merem megemlíteni, hogy milyen szinten vannak itt egyes emberek: azokat felpontozták, akik azt mondták, milyen undorító az orrpiercing, azokat meg le, akik azt mondták, hogy nekik bejön...)
2009. jan. 9. 18:50
 13/25 anonim ***** válasza:
22%
Röviden: undorító.
2009. jan. 11. 09:58
 14/25 anonim válasza:
15%
nekem nem tetszik! nekem van az orromba percing de az pötty nem karika! a karika percing inkább szájba vagy fülbe orrba szerintem nem száp olyan mintha malac lenne az illetö azoknak tesznek az orukba karikát Xd
2009. jan. 11. 11:55
 15/25 anonim ***** válasza:
25%
Képzeld el magad középkorúként vagy nagymamaként vele. :D
2009. jan. 12. 13:14
 16/25 A kérdező kommentje:
mert nem lehet kivenni addigra? :) azt meg ne meséljétek be hogy a helye ott marad... szájpiercingemet is kivettem rövid idő alatt eltűnt a helye :)
2009. jan. 12. 16:55
 17/25 Fke ***** válasza:
25%
Szerintem szörnyű. Ékszert csak fülön szeretek látni. Viszataszító orrban, nyelvben, vagy az ajkakon.
2009. jan. 14. 11:58
 18/25 anonim válasza:
100%
Nekem tetszik:) Ha lenne elég bátorságom én is csináltatnék:D
2009. jan. 15. 07:56
 19/25 anonim ***** válasza:
33%
Hát én bizony több tetoválást és piercinget viselek, de az orromba 100 hogy nem szúrnék. Valamiért ott nem. Arcon, csak szemöldök, vagy nyelv. Máshol offos.
2009. jan. 15. 12:57
 20/25 anonim válasza:
3%

Hogyan vélekedünk a karikás orrpiercingekről???

Hááát a fika tuti könnyen beleragad!

2009. jan. 15. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!