Egy kis mellu no is lehet bombano? Vagy a bombano definicio szerint nagy mellu? Fiuk lanyok ti errol, h velekedteK?
Nem elsősorban a mell mérete a fontos, sokkal inkább az, hogy formás legyen, továbbá passzoljon a viselőjéhez. Egy kis termetű vékony csaj jól mutathat kis cickókkal is, de egy teltebb, tenyerestalpas menyecske furán nézne ki lapos mellel.
Szóval fontos az összhatás és a harmónia, a mell mérete csak egy kiragadott szempont.
Persze nem elhanyagolható részlet, de legalább ilyen fontos a csaj formája, arca is.
nekem kicsi a mellem mégis bombanő vagyok:D...jo viccet félretéve...sosem panaszkodott senki a mellemre...és buknak rám a pasik...:)
23L
Szerintem egy bombanőnek kisebb mellei vannak, karcsú és magas!+szép arc+szép hosszú haj+jó kisugárzás. Mondjuk Katheryn Winnick az!
Sőt! Mivel a bombanők karcsúak ahhoz csak kisebb mell jöhet! A vagy B kosár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!