Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan vélekedtek a karikás...

Hogyan vélekedtek a karikás orrpiercingekről?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 19:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Én soha nem tetetnék, nem találom vonzónak sem férfin, sem nőn. De nem is ítélem el. Ha az illetőnek tetszik, had csinálja. Nem nekem fáj, nem én fizettem.
2009. jan. 8. 19:46
 2/25 anonim ***** válasza:
70%

Nekem egyaltalan nem tetszik, szerintem bena, es nekem mindig a tehen jut rola eszembe. Pedig a tehennek a fulebe szoktak rakni szamot, de megis.

De mindenkinek mas jon be. Nekem meg a nem karikas sem tetszik, az pedig nem az orrba, hanem a fulbe valo.

Amikor pedig valaki kiveszi, lukas az orra, ott a hely. Hat eleg benasag.

2009. jan. 8. 19:50
 3/25 anonim ***** válasza:
39%
Annál fogva vezetik az ökröket kötélen. Szerintem vicces.
2009. jan. 8. 19:50
 4/25 anonim ***** válasza:
45%
Nekem van orrpiercingem, de nem karika, hanem csak egy kis pötty.És jól néz ki!És mellesleg sehol nem fáj annyira hogy ne lehetne kibírni.De az orr az ahol egyáltalán nem fáj!Csak ha náthás vagyok néha kirántom:D
2009. jan. 8. 20:15
 5/25 anonim válasza:
52%
Nagyon jól néz ki!!!! Én mindig azt akartam, csak nincs hozzá való orrom sajna, de szép orrban nagyon jól mutat!
2009. jan. 8. 20:19
 6/25 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem undorító!Elrontják az ilyen fém izék az arcot!
2009. jan. 8. 20:37
 7/25 anonim ***** válasza:
55%
Miért rontják el? Nekem az orromba van, a nyelvembe, meg a fülembe 9. És most akarok még egyet. Sztem jól néz ki. Mellesleg csaj vagyok.
2009. jan. 8. 20:46
 8/25 anonim ***** válasza:
65%
Van akinek elképesztően rosszul áll, másokon sokat dob. Én az utóbbi szerencsés típus vagyok, a pötty elég semmitmondó rajtam, ellenben a karikát mindenki dicséri. Visszafogott, nem kilométeres karikáról van szó, nagyon szeretem, már lassan 4 éve megvan:)
2009. jan. 8. 21:08
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
Én sosem hordanék, de akinek tetszik, annak váljék egészségere a viselése. Különösebben nem zavar.
2009. jan. 8. 21:50
 10/25 anonim ***** válasza:
82%

Egyetértek az első és a 21:50es válaszolóval.

Nekem nem jön be túlzottan, de engem nem zavar. Én nem csináltatnék márcsak azért sem mert elég nagy az orrom nem akarom kihangsúlyozni.

2009. jan. 8. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!