Mennyire változott az ízlésetek a parfümök terén az évek során?
Olyanra gondolok például régebben a virágos illatokat szeretted, mostanában inkább a fűszeresebbeket, vagy régebben a gyümölcsös illatokat választottad de újabban inkább a vaníliásak tetszenek. Vagy pont fordítva, korábban az édes vaníliás illatokért voltál oda de most már csak a friss, vizes parfümöket szereted.
Nyugodtan írd le azt is, ha stabilan ugyanazt a stílust szereted, például fás, virágos stb.
Magamból kiindulva született meg a kérdés, régen végig huszonévesen szerettem az édes vaníliás, akár vattacukros illatokat. 30 után viszont egyre inkább tapasztaltam, hogy nem esnek jól, megfájdult a fejem vagy hányingerem lett. Sokkal érzékenyebb lettem az illatokra, mintha intenzívebben érezném. Egy ideje csak a friss, tiszta, vizes illatok tetszenek, tipikusan kék vagy zöld üvegben szoktak ezek lenni. :)
Csak kíváncsiságból kérdeznélek titeket, veletek történt-e ilyen és milyen irányba.
Kamaszként volt egy színdarab, aminél hárman játszottunk egy szerepet váltásban, és az egyik lány nagyon undorítóan beleizzadt, majd lefújta egy tömény vaníliás parfümmel. Azóta nem bírom elviselni a vaníliát.
A cukros illatokat szintén nem bírom, de sosem voltam olyan lányos lány, nem is illene hozzám.
Inkább az változott, hogy többet költök már rá, meg indie parfümöket veszek, nem azt ami szembe jön az első drogériában.
Fűszeresebbeket szerettem mindig is, az év nagy részében. Pézsmás, mirhás, ámbrás, tömjénes, fahéjas, tejes keserédeseket.
Sok arab parfümöm van, meg ámbra gyanta magában is egy kis szelencében, úgy néz ki mint a barnacukor, és a bőrbe kell masszírozni.
Nyáron savanykásabbakat, fás-citrusos, zöld növényes de továbbra is kesernyések. Pl mint a gin tonic illata?
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!