Hogy változott a véleményed Elon Muskról az évek során? Írd meg miért változott, ha változott.
Figyelt kérdés
júl. 25. 16:47
1/6 anonim válasza:
Régebben engem is elvakított, de azóta bizonyította, hogy egy idióta vadbarom, az egyik legkártékonyabb alak a bolygón. Most például azon nyekereg, hogy a woke-ot le kell győzni, mert a tizenkét kölyke közül az egyik átoperáltatta magát nővé, és még a Musk nevet is eldobta. Ahelyett, hogy elgondolkodna rajta, mennyire kell ehhez rossz szülőnek lenni.
2/6 anonim válasza:
Korábban bírtam, elolvastam az életrajzi könyvét, akkor már meginogott a véleményem róla, de a felmutatott teljesítménye akkor is meggyőző, viszont a Twitter-es időszaka óta mintha meg lenne zakkanva, ami nem tetszik.
3/6 Gál Gábor 2024 válasza:
Azt hiszem kb. mindenki ugyanúgy tekintetett rá, aki csak felületesen ismerte: progresszív techvíziókat megvalósító megszállottból lassan átment negatív figurába.
A víziói még megvannak végülis.
4/6 Alex Fly válasza:
Nem változott. Elon Musz amellett, hogy vannak jó víziói és erőforrásai is ezek megvalósításához, alapvetően ugyanolyan gyarló ember,mint bárki más. Neki is megvannak a maga hülyeségei -nem kell ezrn fennakadni...
5/6 anonim válasza:
Ahogy egyre többet tudtam meg róla, egyre kevésbé kedveltem.
Amikor kb 10-15 éve a Nationa Geographic-on futó gyáróriásokról szóló sorozat Teslás része volt minden, amit tudtam róla, majdnem fanbiy voltam. Mára, hogy tudom, mi áll a hátterében és mik a valós teljesítményei, kifejezetten rühellem és szerintem egyszer még sitten végzi, mint Sam Bankman-Fried és Elizabeth Holmes.
6/6 anonim válasza:
Engem egésze addig nem érdekelt a csávó, amíg el nem kezdte teleszemetelni a világűrt a műholdjaival megnehezítve a földi csillagászati észleléseket, amik kis balszerencsével akár Kessler szindrómához is vezethetnek. Szóval azóta azért kicsit jobban odafigyelek rá, és az a benyomásom, miszerint Musk nem más, mint egy saját vagyonától elvakított öntelt kis pöcs, egyre erősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!