Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire okoz problémát a...

Mennyire okoz problémát a munkád során az, hogy a főnököd elfogult valaki mással a dolgozók közül, és emiatt te háttérbe kerülsz/vagy konkrétan semmit nem ér a munkád, véleményed?

Figyelt kérdés
Magyarországi munkavállalók magyarországi munkahelyekről érdekelne az információ. Külföldön mindig minden rendben van és ott ilyen elő sem fordulhat, és egyéb külföldi politikai hirdetés köszönöm szépen nem kell.

2021. nov. 11. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, határozott ideig vagyok :D Amúgy se szeretem xD
2021. nov. 11. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem jellemző.

A véleményemet nagyon szívesen meghallgatja, csak időnként neki sincs meg hozzá a befolyása, hogy végigverje a felsőbb szinteken (pl valami olyanra előteremtse a pénzt, ami szerintünk kellene a normális ügymenethez).

Az anyagi megbecsülés lehetne jobb, de az meg nem ellenem irányul, ebben a munkakörben más is pont ugyanennyit kap, és azért vagyok itt ennek ellenére, mert alapvetően szeretem a munkám.

2021. nov. 11. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Pont így vagyok most. Hagyom, hogy megássák a vermet maguknak, mert amit csinálnak az sz@r😄. Régebb óta ott vagyok, jobban tudom mint ők, csak titkolom illetve letagadom, ha kell.

Mivel a magasabb szinteken lévő vezetőkkel napi, heti kapcsolatban vagyok, projektekben veszek részt, megszoktam azt csinálni, hogy a közbetlen vezetőmet csak utólag tájékoztatom, persze mások előtt. Úgy teszek, mint ha azt gondolnám hogy ő teljesen képben van, holott tudom hogy fingja sincs miről beszélek, ezért szoktam kérdezgetni mások előtt és figyelem kéjesen ahogy ég a feje.

2021. nov. 11. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondot okoz,elmergesiti a viszonyokat...Foleg akkor ha az illeto semmit se tud,lusta mint a lajhar.Multkor leszedtem ilyen alak kinevezeset mondtam nem vegzi amir ki van nevezve azert mas szaladozik es zavart a neve.A fonoknom reakcioja:majdnem elsirta magat
2021. nov. 12. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg mondtam azt is ha tulorazik ne hagyjon munkat masnapra,mert ha nincs ott aki a popsijat torolgesse az a munka ram marad es nem vegzem mas munkajat amierz ko van fizetve- delutan nincs annyi munka meg ra van allitva a menedzserno is olyankor mert nem lehet egyedul hagyni...Ez am a munkas!
2021. nov. 12. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!