Mennyire okoz problémát a munkád során az, hogy a főnököd elfogult valaki mással a dolgozók közül, és emiatt te háttérbe kerülsz/vagy konkrétan semmit nem ér a munkád, véleményed?
Nem jellemző.
A véleményemet nagyon szívesen meghallgatja, csak időnként neki sincs meg hozzá a befolyása, hogy végigverje a felsőbb szinteken (pl valami olyanra előteremtse a pénzt, ami szerintünk kellene a normális ügymenethez).
Az anyagi megbecsülés lehetne jobb, de az meg nem ellenem irányul, ebben a munkakörben más is pont ugyanennyit kap, és azért vagyok itt ennek ellenére, mert alapvetően szeretem a munkám.
Pont így vagyok most. Hagyom, hogy megássák a vermet maguknak, mert amit csinálnak az sz@r😄. Régebb óta ott vagyok, jobban tudom mint ők, csak titkolom illetve letagadom, ha kell.
Mivel a magasabb szinteken lévő vezetőkkel napi, heti kapcsolatban vagyok, projektekben veszek részt, megszoktam azt csinálni, hogy a közbetlen vezetőmet csak utólag tájékoztatom, persze mások előtt. Úgy teszek, mint ha azt gondolnám hogy ő teljesen képben van, holott tudom hogy fingja sincs miről beszélek, ezért szoktam kérdezgetni mások előtt és figyelem kéjesen ahogy ég a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!