Véleményeznétek kérnék a THE BRIGHT ACADEMY tanfolyamait? Konkrétan a kreatív írás érdekel és alig találok értékelést.
10/10
Én nagyon meg vagyok elégedve a TBA tanfolyamaival. Tavaly a Coach képzést végeztem el náluk, karácsonyra megleptem magam a Táplálkozási tanácsadóval is, ez még folyamatban van, de ezek alapján szívből ajánlom. :)
Az oktató anyag és a videók is nagyon élvezetesek voltak, az oktató végtelenül kedves személyiség és szakmailag is nagyon felkészült, korábban sose szerettem tanulni, de így online, valamint a saját szabadidőm szerint ez teljesen más, nem is gondoltam volna. :D
Pár évvel ezelőtt elvégeztem egy webdesign kurzust egy másik iskolánál, ahol email-ben kaptam hetente a tananyagot, és ha nem volt időm vele foglalkozni akkor iszonyatosan elúsztam és azóta nem is nagyon volt kedvem ilyenekbe belevágni... Náluk ez tetszett még nagyon, hogy nem email-ben jöttek a leckék, hanem ahogy kifizettem, megkaptam a teljes anyaghoz a hozzáférést és akkor tanultam amikor időm volt rá, ez óriási előny volt számomra a 2 pici gyerek mellett.
Szia!
Esetleg elvégezted? Ha igen, írj már véleményt, mert engem is érdekelne. :-)
Köszi előre is!
Szia!
Én a múlt hónapban végeztem el, mert content gyártással és cikk írásokkal kezdtem el foglalkozni és azt tapasztaltam, hogy azóta sokkal struktúráltabban, valamint gyorsabban tudom megírni a blogbejegyzéseket. Ad egy kis betekintést a szabadúszói létbe is, szóval ha érdekel ez a vonal, akkor mindenképp ajánlom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!