A fiúkat taszítja a smink?
Valaki szereti a sminket, valaki nem.
Általánosítani meg a buták szoktak.
Erről ennyit 🤷🏾♀️
Őszintén? Van olyan, sajnos nem is kevés, akinél egyenesen taszító, ahogy sminkel.
Mondjuk én alapvetően a természetesség híve vagyok, de természetesen ha valaki jól, ízlésesen sminkel, azzal semmi bajom. Mostani barátnőm például nagyon jól csinálja, pont megtalálja az ideális egyensúlyt a smink, és a természetesség között. De volt olyan barátnőm, aki háát nem akarok szemét lenni, de kb. egy bohócnak nézett ki sminkben. Nyilván nem szakítottam vele emiatt, de azért később finoman utaltam rá, hogy mennyire szép természetesen. :)
Ha nagyon sok akkor igen.
De nem megfelelő szó ez a taszító, inkább nem érdekel,nem tetszik.
Az még belefér ha néha csinálja szerintem.
De ahogy belegondolok, nekem max csak az tud tetszeni amikor a száj és a szem körül van kifestve. (Tudom, van szempilla és szemöldök dolgok is) Azt el tudom mondani asszem, hogy nem tetszik mikor az arcot kenik be. az már sok szerintem.
De nekem szexik és aranyosak tudnak lenni a pattanások, "bőrhibák" is stb....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!