Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fiúkat taszítja a smink?

A fiúkat taszítja a smink?

Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy emiatt nem adtatok esélyt egy lánynak?

nov. 7. 18:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Valaki szereti a sminket, valaki nem.

Általánosítani meg a buták szoktak.

Erről ennyit 🤷🏾‍♀️

nov. 7. 18:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem taszítja.
nov. 7. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Attól függ mennyi. A műanyag barbibabák engem taszítanak, de ami szinte meg se látszik az még rendben van (csak ne az én pénzem költse erre).
nov. 7. 19:05
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
A túlzásba vitt smink.
nov. 7. 19:59
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
1 réteg Alapozó egy kis ruzs szempillaspirál kevés pirosito az még jó
nov. 7. 20:18
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Őszintén? Van olyan, sajnos nem is kevés, akinél egyenesen taszító, ahogy sminkel.

Mondjuk én alapvetően a természetesség híve vagyok, de természetesen ha valaki jól, ízlésesen sminkel, azzal semmi bajom. Mostani barátnőm például nagyon jól csinálja, pont megtalálja az ideális egyensúlyt a smink, és a természetesség között. De volt olyan barátnőm, aki háát nem akarok szemét lenni, de kb. egy bohócnak nézett ki sminkben. Nyilván nem szakítottam vele emiatt, de azért később finoman utaltam rá, hogy mennyire szép természetesen. :)

nov. 7. 21:03
 7/13 Metionin ***** válasza:
100%
A natúr sminket nem veszik észre, pedig sokszor több réteg, mint egy látványosabb. Ami látszik, az meg ízlés kérdése. Vannak objektíven nézve is nagyon szép és nagyon nem szép sminkek.
nov. 7. 21:49
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Ha megfelelő a mennyisége, nem túl sok, akkor nem gond.
nov. 7. 22:40
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem, ha izléses és nem tulzó akkor engem nem taszít. De egy fiatal nő azért mindig szebb és édesebb smink nélkül
nov. 8. 00:37
 10/13 anonim ***** válasza:
53%

Ha nagyon sok akkor igen.

De nem megfelelő szó ez a taszító, inkább nem érdekel,nem tetszik.

Az még belefér ha néha csinálja szerintem.

De ahogy belegondolok, nekem max csak az tud tetszeni amikor a száj és a szem körül van kifestve. (Tudom, van szempilla és szemöldök dolgok is) Azt el tudom mondani asszem, hogy nem tetszik mikor az arcot kenik be. az már sok szerintem.

De nekem szexik és aranyosak tudnak lenni a pattanások, "bőrhibák" is stb....:)

nov. 8. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!