Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műszempilla felrakása smink...

Műszempilla felrakása smink előtt vagy után?

Figyelt kérdés
Most lesz a szalagavatóm, és vettem tincses műszempillát, viszont nem tudom, hogy smink előtt vagy után tegyem fel. Illetve hogy a tincsest lehet-e szempillaspirálozott szempillára feltenni?

okt. 24. 17:22
 1/2 997799 válasza:
Szerintem ha tincses szempilla ne szempillaspirálozz hozzá, de ez attól is függ hogy milyen dús. Nem lényeges hogy smink előtt vagy smink után rakod fel, de inkább előtte ajánlom
okt. 31. 01:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sminkelés után szoktam, és a kispirálozott pilláim tövébe ragasztom. Ugyan én sorosat használok, de a tincsest is ugyanígy raktam fel a suliban a csoporttársamnak, oktató is így tanította.
nov. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!