Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempilla építéskor érdemes?

Szempilla építéskor érdemes?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy ha megyek pilláshoz ne legyen rajtam smink mert zavarni fogja? Mármint szempillaspirál meg szem smink ezek nyilvánvalónak nem lesznek rajtam , korrektor szemöldök ezekre értem, hogy inkább ne tegyek fel mert zavarni fogja vagy nem számít?

A másik kérdésem pedig az lenne hogyha én "mixelt" szempillát akarok ( ha létezik ilyen) mármint 2-3 D keverék akkor az az árához is tenni fog vagy annyi lenne mint egy sima 3 D ?

És akinek volt már építve, nektek meddig tartott ameddig elkezdett hullani?

Mert én ballagas előtt egy héttel megyek és félek hogy addig ki hullik , mikre kell vigyáznom ne érje víz meg ilyenek?

A másik dolog pedig hogy a "D" az a hosszát is jelenti hogy minnél több D annál hosszabb vagy pedig azt jelenti hogy mennyire dús? Hogy ahány D annyi szempillát tesznek a sajátunkhoz?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Ui: ne nézzetek hülyének, most megyek elősször 😂

máj. 28. 23:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán ne legyen smink rajtad és célszerű előtte egy alapos arcmosás habzó termékkel, vagy akár szappannal. A természetes szempilláidat az időpontodat megelőző napokban már ne érje krémes, olajos termék, ezzel sokat tudsz segíteni a tartósságot tekintve. A pillás meg fogja mostni előtte szempilla samponnal ettől függetlenül. Ha nem teszi, akkor ne is várj tőle nagy dolgokat. A "mixelt" vágyad tulajdonképpen egy light volume szett. Az árak nagyon széles skálán mozognak, a pillás oldalán tájékozódj erről és ezek változásáról, kombinációkról. Tartóssága: általában 3 hétig teljesen vállalhatónak kell lennie. Ennél kevesebb idő nem opció. Ez nem azt jelenti, hogy 3 hétig ugyanúgy fog pompázni, hanem azt, hogy nem néz ki kellemetlenül, szépen ápolható, összefésülhető. A "D" az 1 db természetes szempillára applikálandó szálak számát jelenti. Tehát a 2D 2 db-ot, 3D 3 darabot... stb.. A hosszúsága mm-ben van megadva. A túl hosszú szett értelemszerűen nem mutat ugyanolyan tartósságú eredményt, mint a normális hozzúság, de esztétikailag sem szép, nincs is szükség rá, hogy hosszú legyen. Szépen, dúsan keretezze a szemed, legyen ívelt, szépen nyissa meg a tekintetet. :)
máj. 29. 08:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm 😊
jún. 8. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!