Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Biztonságos az ilyen szájfény?

Biztonságos az ilyen szájfény?

Figyelt kérdés
Egy kínai boltból van, (de Rosmannban vagy Dm-ben nem is kapható), nincs rajta semmi címke, csak a márka neve van a rajta, de még életemben nem hallottam róla( Iman of noble). Honnan tudhatom biztosan, hogy tesztelt és biztonságos használni?

okt. 25. 19:32
 1/3 anonim válasza:
100%
Nem tudhatod... Ha még az összetevők sincsenek rajta, az elég érdekes.
okt. 25. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem használnám. Ha tetszik a szín, inkább próbálj egy más, ismert márkától hasonlót beszerezni, akár Reddites, facebookos csoportokban is tudsz ez kapcsán segítséget kérni, de akár itt is. Én nyugodt szívvel nem kenném magamra.
okt. 25. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:

A legtöbb szájfényt az ajkamra nem kenném, titan dioxid meg egyebek pont az ajkakra ahol minimálisan a szádba kerül mert nem lesz matt mint a rúzs de még a rúzs is picike elengedhetetlen hogy ne kerúljön be egy picike óvatlanul megnyalod miközbe iszol stb.

Inkább kifizetek több pénzt valami természetes ósszetételűre mint hogy ezeket használjam.

okt. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!