Biztonságos az ilyen szájfény?
Figyelt kérdés
Egy kínai boltból van, (de Rosmannban vagy Dm-ben nem is kapható), nincs rajta semmi címke, csak a márka neve van a rajta, de még életemben nem hallottam róla( Iman of noble). Honnan tudhatom biztosan, hogy tesztelt és biztonságos használni?okt. 25. 19:32
1/3 anonim válasza:
Nem tudhatod... Ha még az összetevők sincsenek rajta, az elég érdekes.
2/3 anonim válasza:
Én nem használnám. Ha tetszik a szín, inkább próbálj egy más, ismert márkától hasonlót beszerezni, akár Reddites, facebookos csoportokban is tudsz ez kapcsán segítséget kérni, de akár itt is. Én nyugodt szívvel nem kenném magamra.
3/3 anonim válasza:
A legtöbb szájfényt az ajkamra nem kenném, titan dioxid meg egyebek pont az ajkakra ahol minimálisan a szádba kerül mert nem lesz matt mint a rúzs de még a rúzs is picike elengedhetetlen hogy ne kerúljön be egy picike óvatlanul megnyalod miközbe iszol stb.
Inkább kifizetek több pénzt valami természetes ósszetételűre mint hogy ezeket használjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!