Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jó szájfények? (lehetőleg...

Jó szájfények? (lehetőleg dm-es vagy rossmann-os)

Figyelt kérdés
Tudtok olyan szájfényt, ami csillog és szép hatást kelt, de suliba is felkenhető (szóval nem olyan extra) és viszonylag sokáig fent marad?

aug. 28. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha dúsító hatás is kell, de nem feltűnő, akkor ezt:

[link]

Ugyanez diszkrét színnel:

[link]

Ha nem szúkséges a dúsító / duzzadtabb száj hatás, akkor ezeket, amelyik illata tetszik: (nekem a watermelon a nyerő)

[link]

aug. 29. 03:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Dúsítót ismerek, az oh my gloss-t a rimmeltől. Én nagyon szeretem, két rétegben szoktam felvinni, kicsit üveges fénye van. Ha kell, tudok képet mutatni. Plusz pont az illata, viszont csípi az ajkakat a dúsító hatás végett.
aug. 29. 18:09
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Juicy bomb-ból van itthon nekem legalább négy. Szépek, csak az a baj velük, hogy nem tartósak. A shine-osat még nem próbáltam. Egyik barátnőm azt mondta, hogy nem jó. Az tartós? Szépen mutat a szájon?
aug. 29. 18:16
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 Jonak tűnik, viszont látom, hogy több színben is van. Melyik a legjobb? Neked melyik vált be?
aug. 29. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Hú hát ez már annak a függvénye hogy kihez milyen árnyalat illik szerintem. Nekem ez volt telitalálat:

[link]

aug. 29. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Így lesz tartós: (A cikkben rúzst írnak, de ez vonatkozhat az ajakfényre is)

[link]

Bár őszintén: Ha az ajakfény lejön, mennyiből áll újra frissíteni?

Második pedig: A barátnőd próbálta azt a márkát, vagy csak rámondja, hogy nem jó, mert megfizethető, és DM-es? Sokan kapásból az összes Balea / Alverde (DM saját márkái) azt mondják, hogy ők gagyi terméket nem használnak, pedig nincs velük baj.

A harmadik pedig nem annyira köztudott TÉNY, hogy a kozmetikai vállalatok sok drága és olcsó termékei megegyeznek. Ugyanis pontosan tudják: aki tehetős, nem fog olcsó terméket vásárolni, aki pedig leginkább megfizethető kategóriát keresi, nem fog tízezreket kiadni kozmetikumokra. Tehát, ha valami olcsó, még nem biztos, hogy rossz. Csak sokan ezt még felfogni, pláne elfogadni nem képesek.

aug. 30. 00:31
 7/8 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek se drágák a szájfényei+amikor pl. együtt készülünk egy sulis bulira, akkor mindig látom a sminkes dolgait és volt már neki shine-ja. Persze ez nem jelenti azt, hogy nekem nem válhat be, a lényeg, hogy tudom, nem kamuzik azzal kapcsolatban, hogy neki volt.
aug. 30. 01:40
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 köszi a linket
aug. 30. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!