Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok. Tudtok ajánlani...

Lányok. Tudtok ajánlani valami nem túl feltűnő rúzst ami nektek már bevált?

Figyelt kérdés
Lehetőleg Rossman/dm. Amúgy a carmexről és az essence chilis szájfényéről is érdekelnének a vélemények/tapasztalatok

#rúzs #Carmex #Essence Chilis szájfény
okt. 21. 14:27
 1/2 anonim válasza:
Rúzsnak nekem bevállt a Miss Sporty "Matte to last" rúzs, (nem feltűnő színben van nekem sem, mégis látszik, hogy rajtam van), egész olcsó és nem kenődik el könnyen. Az Essence chilis szájfénye is megvan, de kicsit csípi a számat, egyébként egy átlagos szájfény,- talán kicsit dúsító,- de az Essencetől vannak szerintem jobb szájfények is. A Carmex pedig egy klasszikus, szerintem minden nőnél megtalálható, strapabíró és nem szárad le a szájról két perc után, én tudom ajánlani, de arra figyelj, hogy rá tudsz szokni a használatára.
okt. 26. 20:01
 2/2 anonim válasza:
okt. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!