Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemkörnyek feszesítőt tudtok...

Szemkörnyek feszesítőt tudtok ajànlani, ami tényleg bevàlt?

Figyelt kérdés
Próbàltam drogériàsokat azok nem 32 evesnek valók. Valami olyat ami sok hialuronsavat meg kollagént tartalmaz gondolom nem olcsó,de bevàllalom. Amit a sztàrok is hasznàlnak. Elképesztő, h a szemkörüli karikàk mosolygàs közben sincsenek meg 40 fölött sem.

#Szemkörnyek feszesítő
2018. aug. 3. 14:23
 1/4 anonim válasza:

Én a LaPrairie-t ajánlanám én is azt használom.

41 éves vagyok és elutasítom az injekciókat és nekem egy darab ránc, karika, még hajszálránc sincs a szemem körül.

Amit én használok az nagyon drága, de kezd egy olcsóbb változattal.

Cellular Swiss Crystal Ice krém- Kristály szemránckrém nagyon krémes, könnyű, zsíros jellegű, de habkönnyű karikákra ráncokra, 32 évesen tökéletes lesz. 68.000 ft ha van akció márpedig szeptemberben a Joy napoknál lesz akkor -20% .

És még minden 30.000 után kapsz 1500ft kupont amit legk felhasználhatsz. Nem rossz üzlet...

A másik amit ajánlok, estleg a Anti Aging Eye Creme ez kif harmincas kezdődő ráncokra és hidratálásra.

Nekem ez már nem lenne jó, amit én használok ennél teltebb, erősebb krém.

Amit ne vegyél az Eye Countour Cream kb 25 éves ha jó utána már nem.

Én egy Caviar luxe eyes creme használok, de attól lehet neked sebes lenne a szemed, ahhoz szoktatni kell a bőrt...

Ne hidd el amit mások mondanak...

Attól, hogy nekem egy VW Polom van még nem szidom a Porshet vagy a Rolles Royce-t...csak nekem soha nem fog tellni rá.

A Marionnaudban nagyon gyakran van 20% akció, ha esetleg más márkát alacsonyabb árfekvést választasz akkor is nagyon jól fogsz járni!

A DM, Rössmann szemetjeit felejtsd el, csupa kőolaj meg vazelin persze hogy nem hat.

2018. aug. 3. 14:31
 2/4 anonim válasza:

[link]

Jó nézelődést!

A sztárok a La Prairie használják.

Van még egy luxus márka a francia Sisley-de attól nagyon ronda allergiám lett nem ajánlom és nem hat annyira mint a LaPrairie.

De mint mondtam nagyon mélyen a zsebbe nyúló kategória főleg Mo-n...

2018. aug. 3. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
ESTÉE LAUDER REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING EYE BALM
2018. aug. 3. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
ha nem vagy milliomos, akkor a La Roche Posay termékeit ajánlom
2018. aug. 4. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!