Mi a véleményetek a képen lévő lányról? Min kéne javitania? Jó ez a haj neki? ha nem akor mien állna jól?
szia:D
szerintem ha nem vágnál pofákat, nem huzogatnád a szemöldöködet, sokkal szimpatikusabb lennél. egyébként szép vagy. az arcod kicsit túl behatárolt így, szerintem a hullámos haj jobban állna neked, és oldalfrufruval sokkal jobban nézel ki, mint felcsattolva. :)
smink terén, szerintem a metálszinek jól állnak neked. :)))
hmm.. hát köszi :)
Igen, sokan mondják, hogy elég fura vagyok felcsatolt frufru val..de az a baj ha az arcomba lóg vagyis a homlokomba..akkor elég sok pattanás kijön az arcomon...
Szval nyár óta igy hordom a hajamat...
Igen, szoktam mosolyogni.
Mosolygós a természetem..de képeken nem szeretek :)
Köszi a választ aranyos vagy:)
Szerintem sem jó a felcsatolt haj! Az amin oldalfrufrud van, sokkal jobb! Jól áll az egyenes haj, de a hullámos még jobb lenne :) Ezeket a flegma arckifejezéseket mint a szájhúzogatás szerintem hanyagolni kéne, nem áll jól, beképzeltnek tűnsz tőle! Nekem tetszik a szemöldököd és a sminked! A szádat szájfényezhetnéd/rúzsozhatnád picivel erősebb színnel
:)
Okés,megpróbálom hanyagolni:)
Rendben :)
Megfogadom a tanácsotokat:)
Húúúúú:)köszi:):$
Kort és nemet is lécci:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!