Mi a véleményed egy ilyen lányról?
"Plázacica" külsejű (szőke haj, sminkeli magát, hegyes, hosszú körme van, stb.), mindemellett okos, és művelt (sokáig kitűnő tanuló volt), kedveli a festészetet, irodalmat, nyelveket.
NEM rólam van szó, mielőtt valaki megkérdezi.
Engem a műköröm zavarna, de rohadtul.
Amikor meglátom, hogy valakinek fél méteres körmei vannak, mindig az jut eszembe, hogy ez se csinál semmit.Pl mosogatni, dolgozni, meg bármi mást csak nehezen..
Amugy attól még hogy szőke és sminkeli magát, még nem lesz senki plázaacica-külsejű.
Engem a műköröm zavarna, de rohadtul.
Amikor meglátom, hogy valakinek fél méteres körmei vannak, mindig az jut eszembe, hogy ez se csinál semmit.Pl mosogatni, dolgozni, meg bármi mást csak nehezen..
dehogynem..nekem is méteres körmeim voltak...gyomláltam, kapáltam..kukoricatövet téptem ki gyökerestől...mostam, főztem...takaritottam..maszturbáltam...s*gget töröltem (csak mert ezer olyan kérdés van h méterek mükörömmel ezt hogy???:) ja és tampont is feldugtam stbstb...semmiben nem hátráltatott...(talán a csomagtartó gombját nehezebben tudtam lenyomni....így kulccsal..meg a nyakláncnak a pöckeivel szerencsétlenkedtem picit...)
ezért nem ítélek külső alapján..mivel én is szeretek öltözkodni, jol kinézni....volt mükörmöm, póthajam stb (nem....a póthaj nem volt természetellenes...) és ennek ellenére nem vagyok buta...sőt....és megcsinálok mindent, mint szürkenőtársaim (mint mondtam mosok főzök takaritok és a kertben is dolgozom....sőt előfordult h disznókat kellett etetnem....)
23L
09:24
Örülök, hogy ennyi mindent csináltál műkörömmel, attól én még tartom a véleményem, hogy szerintem a fél méter hosszu hegyes műköröm gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!