Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok erről a lányról?

Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelt kérdés

szval arról van szó hogy ez a lány 12/L. 11 éves korától sminkeli magát.. hogyha fogdossák az osztálytársai nem szalad utánuk csak annyit mond hogy meg leszel mondva tanárnőnek közben pedig meg sem teszi.

Szóval mit gondoltok róla? Én speciel utálom.

2010. aug. 24. 17:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A régi osztályomba voltak ilyen lányok csak ők nem sminkelték magukat, én nem szerettem őket, meg ezt a viselkedést, persze nekem is voltak olyanok akik néha fogdostak, de nem reagáltam rájuk, próbáltam őket kerülni.
2010. aug. 24. 17:06
 2/17 anonim ***** válasza:

Hát elég gáz :S

De mondjuk az nem mindegy,mennyire sminkeli magát.Mert ha szempillaspirált VAGY szájfényt használ,az szerintem elmegy.

2010. aug. 24. 17:08
 3/17 A kérdező kommentje:
szempillaspirál, szemceruza alul felül kihúzva
2010. aug. 24. 17:11
 4/17 anonim ***** válasza:

Az én osztályomban is volt ilyen.

Szerintem élvezi a helyzetet. Csak úgy tesz mintha idegesítené, hogy azért még is csak na..érted?:D

Ebből is lehetséges, hogy egy nagy qrva lesz.:) Abból akit én ismerek az lett, egy kis ribi. :S

Hogy ki a hibás ezért(?)

2010. aug. 24. 17:15
 5/17 A kérdező kommentje:

sztem az anyja mert ilyeneket megenged neki..

egyszer az egyik évfolyamtársunk (ugyanis osztálytársam a csaj) megtépte.. meg olyanokat kérdezett tőle hogy hogy lehet ilyen kis ribi? én az évfolyamtársam mellett vagyok :D

2010. aug. 24. 17:17
 6/17 anonim ***** válasza:

Én is mellettek állok:D MErt tudom milyen.

Meg nálunk az a csaj még lopott is..:/

A szülő hibás arra én is gondoltam, ha nekem lenne ilyen a lányom keresném magamban a hibát hogy vajon hol rontottam el. És tennék ellene, hogy ne legyen ilyen:/

Szerintema legjobb, ha inkább nem is foglalkoztok vele.

2010. aug. 24. 17:20
 7/17 A kérdező kommentje:
kösz a tanácsot úgy fogok tenni. csak akkor szólok hozzá hogyha kérdez vmit.
2010. aug. 24. 17:21
 8/17 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen osztálytársam. kis ribi lett belőle, átment rajta az egész város kb.. le kell szarni:)
2010. aug. 24. 17:26
 9/17 A kérdező kommentje:
:D :)
2010. aug. 24. 17:27
 10/17 anonim ***** válasza:
35%

hát már bocs de ez lehet h egy kucsit offosan fog hatni....

az igaz h ennyi idősen én sem sminkeltem magam de ha neki így jó akk hagy csinálja

a pasik(ha lehet így mondani a hormonjaikkal nem bíró éretlen 11 éveseket) élvezik a helyzetet és ebben a csajban legalább van vmi érettség h nem kezd el utánuk sprintelni ha vki hozzáér...már nem az oviban vagyunk... -.-'

és azért nem mondja meg tanárnak mert akk meg azért magát is zavarba hozná...amúgy meg ez az egész jót tesz az egójának

am meg nem azért utáljátok mert a psik őt jobban bírják mint titeket?

2010. aug. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!