Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok erről a lányról?

Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelt kérdés

szval arról van szó hogy ez a lány 12/L. 11 éves korától sminkeli magát.. hogyha fogdossák az osztálytársai nem szalad utánuk csak annyit mond hogy meg leszel mondva tanárnőnek közben pedig meg sem teszi.

Szóval mit gondoltok róla? Én speciel utálom.

2010. aug. 24. 17:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, milyen "pasik"? Mit bírna egy pasi egy 12 évesben? :D
2010. aug. 24. 18:56
 12/17 A kérdező kommentje:
nem azért utáljuk. -.-" engem is fogdosnak pedig 70 kg vagyok.. e én szóltam a tanárnak igazgatói lett belőle nekik. és jogosan meg is érdemelték cööööhhhhhhh -.-" erről ennyith
2010. aug. 24. 19:30
 13/17 A kérdező kommentje:
kezdjük ott hogy vannak 15-16 éves osztálytársaim.. pedig 7.-esek leszünk.. ők a szemtelenek :S :/
2010. aug. 24. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:
te kis féltékeny:D
2010. aug. 25. 05:19
 15/17 anonim ***** válasza:

1. Attól, hogy sminkeli magát még nem ribi.-.-"

2. Lehet, hogy ő nem akart kicseszni a fiukkal, és nem akart nekik igazgatóit.

3. Ez még nem ok arra, hogy utáld, és nincs jogod leribancozni..-.-

4. Te mit foglalkozol vele, hogy ő mit csinál? Ha akarja majd megomdja te kis sz*ros.

Látszik hogy 12 vagy..-.- ugy is gondolkodsz.. Inkább törödj a saját dolgoddal..

Mondjuk szerintem csak irígy vagy.:D egy 70 kilós hízóó.

Nekem meg spec te nem vagy szimpatikus.:D

2010. aug. 25. 07:25
 16/17 A kérdező kommentje:
ha ismernétek nem így vélekednétek rólla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -.-" kezdjük ott hogy nem vagyok hízó te hülye mert 175 cm magas vagyok.. -.-" jah és 13 éves vagyok ch. mingy 14
2010. aug. 25. 08:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha jól esik neki, csinálja. Egyik volt évfolyamtársam is így kezdte, és mostanra...
2010. aug. 25. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!