Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi értelme van a műkörömnek?

Mi értelme van a műkörömnek?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és nézem hogy a korombeliek műkörmet hordanak. Én meg már régóta azon gondolgozom, hogy mi az értelme. Szerintem idő és pénz kidobás. Ugye el kell menni a körmöshöz, és több óra mire a körmöd elkészül. És hogy mi az értelme? Semmi. Legalábbis én nem tudom, úgyhogy valaki kérlek mondja el.

Azt értem, hogy a lányok azért sminkelnek, hogy tetszenek a fiúknak. De mivel a fiúkat nem érdekli hogy milyen körmöd van, ezért nem értem minek csinálják. Ráadásul még házimunkát sem tudnak csinálni, nem tudnak hangszeren játszani és még a seggüket sem tudják kitörölni...

szept. 27. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezt a hangszeres dolgot nem értem. Biztos van olyan hangszer, ami kiesik, de egy fúvós hangszernél mi a probléma? 😃
szept. 29. 09:55
 12/16 Metionin ***** válasza:
68%
#11. Gitárnál, vonósnál a húrokat lefogni és zongorázni szar M és annál nagyobb körömmel (természetessel is) de a rövidebb ott sem akadály.
szept. 29. 10:47
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Hát te sem vagy a legélesebb kés a fiókban 😃 műkörömmel mindent is lehet csinálni, de nyilván tájékozatlan vagy és ezért nem tudod. Hogy mi értelme? Szép, igényes. És ami a legfontosabb, senkinek nem kötelező csináltatnia,főleg az olyan lányoknak mint te vagy.
szept. 29. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Én azért szerettem, mert elég volt 3 hetente foglalkozni vele, és soha nem szakadt be a körmöm úgy. (Ami elég fájdalmas.)

Soha semmiféle problémát nem okozott házimunkát végezni meg törölni bármit. (Hangszeren eleve nem tudok játszani így arra nem tudom milyen hatással van)

Amúgy több pasi is megjegyezte akkoriban, hogy szép ápoltak a körmeim 🫣

Nyilván nem csak a 10 centis neonpink műkarom létezik… (de ha valakinek meg olyan van, azzal se árt senkinek)

szept. 30. 10:10
 15/16 Katona Dius ***** válasza:
A sima, normál méretű műkörömmel nekem nőként nincs bajom, bár én nem hordok. A hosszú (itt értem a 2cm és annál hosszabb körmöket a körömágytól mérve) én sem értem és nem látom praktikusnak.
okt. 4. 23:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék a csutkára vágott hossznál is szanaszét törik klubhoz. Nekem még rétegeire is szét tudott válni régen. Egyébként túl sok értelme tényleg nincs, egyszerűen csak szép.
nov. 9. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!