Mi értelme van a műszempillának?
Nos, a szempillam bar dus, nagyon rovid es lefele all. Egyreszt nem is szep spirallal (hiszen lefele konyulnak a pillaim) masreszt baromi maceras reggel felkenni, este lemosni. Nem szeretek sminkelni, igy nekem kenyelmi megoldas is a muszempilla azon tul, hogy elrejti mennyire lefele all.
Nem tudom mennyire van ertelme egy ferfivel megvitatni ezt, hiszen sok kep ala kommenteltek, hogy huuu de szep nomakeup minden nonek ilyen termeszetesnek kene kineznie aztan a foton levo nonek azon tul, hogy muszempillaja van a szemoldoke is megvan csinalva es alapozo is van rajta. 😆😅 nem nektek csinaljuk nyugi, hanem magunk miatt. A ferjem eszre se venne, ha holnaptol nem lenne muszempillam.
Ez, (is) muszempilla : [link]
Ez meg az, amivel ti ossze mossatok, hogy muszempilla = tulzas : [link]
Szebbnek érzik magukat tőle
Vannak szép,ízlésesen elkészítettek. Praktikusabb,mert nem kell foglalkozni vele,kiemeli a tekintetet.
A túl sűrű és nagyon hosszúakat nem tudom értelmezni mindennapos viseletként. Ezek gyakran viccesek.
Nekem nincs,de a szemműtétem előtt volt talán 2 alkalommal. 43 N vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!