Mi értelme van a műkörömnek?
Lány vagyok és nézem hogy a korombeliek műkörmet hordanak. Én meg már régóta azon gondolgozom, hogy mi az értelme. Szerintem idő és pénz kidobás. Ugye el kell menni a körmöshöz, és több óra mire a körmöd elkészül. És hogy mi az értelme? Semmi. Legalábbis én nem tudom, úgyhogy valaki kérlek mondja el.
Azt értem, hogy a lányok azért sminkelnek, hogy tetszenek a fiúknak. De mivel a fiúkat nem érdekli hogy milyen körmöd van, ezért nem értem minek csinálják. Ráadásul még házimunkát sem tudnak csinálni, nem tudnak hangszeren játszani és még a seggüket sem tudják kitörölni...
Alapból az a probléma -ahogy a nevében is van- hogy MŰ.
Akinek erre van igénye, az viselje, de egy kívülállónak ehhez semmi köze.
Műköröm, műszempilla, pót hajtincs, sőt teljes paróka.
Aztán nézzük a nagyobb volumenű dolgokat: szilikon töltésű mell, fenék. Onnan már csak egy lépés az üvegszem, a művégtag....amit csak akarsz.
Viszont nem tudod mi lehet a dolog háttere, úgy hogy ne mondj véleményt a viselőjéről!
"Azt értem, hogy a lányok azért sminkelnek, hogy tetszenek a fiúknak"
Nem, ezt se érted. Azért sminkelnek, hogy maguknak tetszenek. Leszarjuk mit gondolnak a fiúk. Nekem tetszik a sminkem, az a lényeg. Magamnak akarok jól kinézni.
"Ráadásul még házimunkát sem tudnak csinálni, nem tudnak hangszeren játszani és még a seggüket sem tudják kitörölni."
Tipikus megkeseredett pick me girl, "nem sminkheleeekkk természetes nő vaook" 🙄🙄Jajj de többet érsz a "műnőktől" 🤡Szánalmas az ilyen rosszindulat.
Hány szaros kezű műkörmös emberrel szoktál találkozni? Vagy szaros seggűvel? Ott bűzölögnek melletted a munkahelyen, nyomot hagynak mindenhol ahol ülnek vagy mi? Azt írtad nem tudják kitörölni, akkor vagy a körmükkel vakarják ki vagy szarosak maradnak, nem? Na mesélj, hány ilyennel találkozol egy nap, miben nyilvánul meg hogy nem törlik ki, ha már ilyen biztosan tudod hogy nem tudják kitörölni.
Régen nekem se tetszett a műköröm. Sose jártam körmösnél. Itthon magamnak kezdtem el csinálni pár hónapja. A műköröm tartósabb, mint a levegőn száradó körömlakk. Nem kötelező xxl stiletto körmöket csinálni. Vannak sokkal visszafogottabb, természetesebb lehetőségek is.
Rengeteget van vízben a kezem, van 3 akváriumom, több kishal nevelő akváriumom. A sima körömlakk már első napon kopik, ázik fel. A műköröm abszolút nem. Tudok házimunkát is végezni, kertészkedni és gitározni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!