Akinek van műkörme vagy volt az tudna tippet adni?
26 éves vagyok és mióta az eszemet tudom rágom a körmömet, még sose láttam megnőve.
Május elején volt a húgom esküvője és gondoltam csináltatok műkörmöket legalább a rágásról is leszokok.
Azt hiszem tipnek hívják amit rátettek, átlátszó kis műkörmöt és géllak van rajta.
Mondta a műkörmös, hogy nagyon picire sikeredett a műköröm, mert picik a körmeim és gyenge a körömágyam. Konkrétan ha egyenesen tartom a kezemet felfelé ível a műköröm. Az egyik gyűrüsujjamon még matrica se középre került. De nem ez a gond.
Hanem szeretnék megint körmöshöz menni, de most máshoz. Ilyenkor az átlátszó műkörmöt leszedik vagy marad rajta és csak a géllak lesz más?
Nagyon idegesít hogy felfelé ível. Ráadásul a körmöm se olyan nagy még így folyton kosz kerül a műköröm alá, konkrétan a körömkefe lett a legjobb barátom.
Ja és azt mondta még hogy a körmöm alatta nem fog erősödni, ez igaz?
Mert akkor inkább leszedetném idővel őket és talán maguktól megerősödnek ha nem rágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!