Tényleg felelőtlen és igénytelen az a nő akinek nincs műkörme?
Miért lenne felelőtlen?🤷🤷🤷
Igénytelenségnek sem tartom, de a felelőtlen jelzőt meg végképp nem értem.
Gondolom a hölgy, aki ezt mondta egy iq bajnok volt, nem kell foglalkozni vele.
Ez baromság. Írom úgy hogy nekem sokszor van építve.
Az az igénytelen, akinek koszos, formátlanul lenőtt a körme ill. beteg és nem kezd vele semmit. A többi csak ízlés dolga.
Nem vagyok az a fajta ember, aki mindenre rávágja, hogy "kamu", meg "troll", de most tényleg nehezen tudom elhinni, hogy ez a kérdés komoly. Ha igen, akkor elég szomorú, az is, hogy a válasz erre nem egyértelmű.
Az igényesség nem azon múlik, hogy ki mennyire mű, vagy mennyire természetes. Sőt...
Ami pedig az egészséget illeti, hát pont, hogy nem. A működöm építése során jókora stressznek van kitéve a köröm, ráadásul onnantól nem is tud rendesen szellőzni, tehát pont, hogy egészségtelen.
Az meg már csak "bónusz", hogy a kezet funkcióiban korlátozza. Szeretem látni, amikor teljesen hétköznapi dolgokban bénáznak, csak mert ott van rajtuk a műköröm.
Egyébként: kitalálom. Biztos, egy keserű életű, sok mindenben sikertelen hölgyike adta ezt elő neked.
Neked pedig javaslom, hogy tanulj meg kiállni magadért!
Azért attól hogy nem értesz egyet a kérdésben szereplő nővel (ahogy én se) még nem kell valótlanságokat se terjeszteni. Egy normálisan készített műköröm nem káros és semmiben se akadályozza a viselőjét.
" a sok igénytelen, tanulatlan nő(mint pl. én) nem érti meg, hogy sokkal egészségesebb dolog ha van rajtunk műköröm"
Oké, ez a selejt is megbukott biológiából, lapozzunk.
Annyira nevetek, hogy mindig az illeti jelzőkkel a többi nőt a stílusa miatt, aki buta, mint a segg. A szolisok penészvirágoznak, a műkörmösök tanulatlanoznak... Csináljátok magatoknak, kiscicáim, de ha mást vegzáltok alaptalanul ilyesmi miatt, ne csodálkozzatok, ha valaki letolja a torkotokon a bioszkönyvet és elküld a qrva anyátokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!