Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg felelőtlen és igénytel...

Tényleg felelőtlen és igénytelen az a nő akinek nincs műkörme?

Figyelt kérdés
Előadta nekem egy kedves hölgy hogy a sok igénytelen, tanulatlan nő(mint pl. én) nem érti meg, hogy sokkal egészségesebb dolog ha van rajtunk műköröm. Hogy pontosan mitől egészségesebb arra már nem tért ki de ha valaki elmondaná nekem az megnyugtató lenne.

2022. ápr. 25. 21:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
61 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Kerves kérdező, férfiként a napom is fel van dobva, ha egy nőn natúr körmöket látok😍
2022. ápr. 25. 21:53
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Miért lenne felelőtlen?🤷🤷🤷

Igénytelenségnek sem tartom, de a felelőtlen jelzőt meg végképp nem értem.

Gondolom a hölgy, aki ezt mondta egy iq bajnok volt, nem kell foglalkozni vele.

2022. ápr. 25. 22:05
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Úgy látszik a GYK tényleg az ingyenes pszichológus verzió 😀😀
2022. ápr. 26. 00:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság. Írom úgy hogy nekem sokszor van építve.

Az az igénytelen, akinek koszos, formátlanul lenőtt a körme ill. beteg és nem kezd vele semmit. A többi csak ízlés dolga.

2022. ápr. 26. 08:23
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy, egy utalatos holgy lehetett.
2022. ápr. 26. 12:22
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagyok az a fajta ember, aki mindenre rávágja, hogy "kamu", meg "troll", de most tényleg nehezen tudom elhinni, hogy ez a kérdés komoly. Ha igen, akkor elég szomorú, az is, hogy a válasz erre nem egyértelmű.

Az igényesség nem azon múlik, hogy ki mennyire mű, vagy mennyire természetes. Sőt...

Ami pedig az egészséget illeti, hát pont, hogy nem. A működöm építése során jókora stressznek van kitéve a köröm, ráadásul onnantól nem is tud rendesen szellőzni, tehát pont, hogy egészségtelen.

Az meg már csak "bónusz", hogy a kezet funkcióiban korlátozza. Szeretem látni, amikor teljesen hétköznapi dolgokban bénáznak, csak mert ott van rajtuk a műköröm.

Egyébként: kitalálom. Biztos, egy keserű életű, sok mindenben sikertelen hölgyike adta ezt elő neked.

Neked pedig javaslom, hogy tanulj meg kiállni magadért!

2022. ápr. 26. 12:55
 7/14 anonim ***** válasza:
26%

Azért attól hogy nem értesz egyet a kérdésben szereplő nővel (ahogy én se) még nem kell valótlanságokat se terjeszteni. Egy normálisan készített műköröm nem káros és semmiben se akadályozza a viselőjét.

2022. ápr. 26. 13:04
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

" a sok igénytelen, tanulatlan nő(mint pl. én) nem érti meg, hogy sokkal egészségesebb dolog ha van rajtunk műköröm"

Oké, ez a selejt is megbukott biológiából, lapozzunk.

Annyira nevetek, hogy mindig az illeti jelzőkkel a többi nőt a stílusa miatt, aki buta, mint a segg. A szolisok penészvirágoznak, a műkörmösök tanulatlanoznak... Csináljátok magatoknak, kiscicáim, de ha mást vegzáltok alaptalanul ilyesmi miatt, ne csodálkozzatok, ha valaki letolja a torkotokon a bioszkönyvet és elküld a qrva anyátokba.

2022. ápr. 26. 15:52
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem, hogy tudnék műteni 5 centis karmokkal, de biztos csak tanulatlan vagyok. 😅
2022. ápr. 26. 15:55
 10/14 anonim ***** válasza:
14%
Remélem tudjátok hogy attól még hogy lepontozzátok a 7-es válaszom, nem változik károssá. :))
2022. ápr. 26. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!