Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most én vagyok a felelőtlen,...

Most én vagyok a felelőtlen, hogy odaadom a kindertojást?

Figyelt kérdés
Természetesen NEM a visszahívottat, MO-on gyártottat vettem, megnéztem. De tele a face vele hogy kb a tavaly vásároltat se adja oda meg semmilyen kindert se, most kezdek elbizonytalanodni, dehát ha az ország közelébe se volt a csoki amit megvettem mert itthon készült, akkor mi lenne vele a baj, nem??
2022. ápr. 12. 09:50
A kérdező szavazást indított:
felelőtlen vagy, semmilyen kindert nem adnék
ha ellenőrzött, nem ott készült, én is odaadom
68 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy vagy, csak a 2 bites buta emberekkel nem kehet mit csinálni
2022. ápr. 12. 09:56
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Egy gyàrról van szó. Ha kiderülne, hogy a Mizo tejeinek van baja, akkor nem venne senki többet mizo termékeket? Ez az egész a lejáratásról is szól. Vannak gyerekek, akik pedig a mogyoróallergia miatt nem ehetnek meg minden csokit. Nekik ezért vesznek mindig a szülők Kinder csokit. Szóval a lényeg, hogy sok a tudatlan birka.
2022. ápr. 12. 10:01
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Mi is vettünk Kinder tojást húsvétra. megnéztük a vonalkódot, ennyi.
2022. ápr. 12. 10:06
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Nemcsak, hogy odaadnám, de most is fogok venni pluszban! A sima kinder tojásnak nincs semmi baja, nem is volt rajta a listán. Azt nem adnám oda, ami abban a bizonyos gyárban készült.
2022. ápr. 12. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szegény kinder, jól megjárta így húsvét előtt, de most minden termék akciós :D
2022. ápr. 12. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
1 olyan kinder terméket vettem aminek a típusa rajta van a listán, a szám alapján nincs vele gond, így odaadom azt is
2022. ápr. 12. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sima Kinder tojás nem érintett. Az óvodában is azt fognak kapni a gyerekek.
2022. ápr. 12. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Saját gyerkőc részére simán odaadnám, ami nincs a listán. Más gyerkőcnek ajándékba csak azért nem, mert nem tudhatom, hogy a szülők mennyire parásak e téren, nem veszik-e rossz néven.
2022. ápr. 12. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kis kindertojást én is veszem a kisfiamnak. A játék érdekli csak belőle, a csoki nagy része megmarad. Ez nincs visszahívva, tehát simán odaadom, nyugodtan eheti. Kap húsvétra egy óriás tojást és egy plüssös csomagot, már hetekkel ezelőtt megvettük. Ezek fertőzöttek a szám alapján, abból csak a játékot kapja meg, a többi kuka.
2022. ápr. 12. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Én megettem egy kindert, és csak utána láttam a híreket. De nem Belgiumban gyártott volt, így nem lett tőle bajom.

Simán odaadnám. Természetesen előtte megnézném, hogy rajta van-e a listán (mert a boltban nem bízok, hogy tényleg levették-e ezeket) és hogy véletlenül nem Belgiumban gyártották-e. De ha nem, akkor odaadnám. Nem vagy felelőtlen te sem. Magyarországon gyártottnak milyen baja lenne? Belgiumból átrepül a szalmonella?

2022. ápr. 12. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!