Mi a véleményetek arról, ha pénztáros/pultos nő nem sminkeli magát és nem festi a körmét/nincs műkörme - de igényes?
Voltam már pultos és a főnök többször rákérdezett, hogy miért nem csináltatom meg a körmömet - neki is és a váltótársamnak is volt műköröm. Én nem szeretem az ilyet, sminkelés is kimerül annyiban, hogy púder és szempillaspirál, de jobb szeretem a semmit. Egyébként nem volt belőle baj, mert a munkát jól végeztem, vendégek nem szóltak meg.
Most lehet pénztáros leszek, ha engem vesznek fel és tartok tőle, hogy a mai világban ez elvárás már - mármint smink, műköröm. Szerintetek?
Én idő és pénzpocséklásnak vélem, plusz egyszer volt műkörmöm, alig vártam, hogy le tudjam szedni - körömlakk pedig lekopik, géllakk szintén hamar lenő, plusz nem is tetszik magamon.
Vannak bőrhibáim, de nem annyira zavaró szerintem, szempillám alapból fekete, szóval spirál nélkül is látszik, a körmöm pedig mindig tiszta, rendezett.
25/N
Pincér vagyok, a pandémia (meg a maszkkötelezettség) óta teljesen natúr az arcom. Hidratálókrém és kész. A körmeim általában ki vannak lakkozva. Igen, pár naponta újra kell festeni, de én szeretek ezzel bíbelődni. Eddig senkinek semmi baja nem volt ezzel.
Ha nem akarsz műkörmöt, akkor nem csináltatsz. Ha a főnöknek elvárása a műköröm, akkor lesz szíves ezt az állásinterjún közölni.
Igen, nem írtam elég érthetően, bocsánat, siettem.
Egy kávézóban voltam pultos pár hónappal ezelőttig, most pedig pénztáros-eladó állásra jelentkeztem és holnap lesz az interjú, ami miatt elgondolkodtam, hogy sminkeljek, körmözzek vagy adjam magamat, mert úgysem lesz kitartásom minden nap körömlakkozni/sminkelni.
több helyen voltam már pultos, soha nem volt rajtam smink és senki se szólt le emiatt soha. nem mintha kérésre elkezdtem volna sminkelni.
pénztárosként meg aztán a kutyát nem érdekli, nem azért vagy ott hogy jól nézz ki. én is boltban dolgozom (nem pénztárosként), látom ahogy a fiatal lányok kenik-fenik magukat, műköröm, műszempilla, műhaj, és meg csak röhögök magamban, hogy mire verik magukat? hogy egy szaros áruházban dolgoznak? nem a dizsiben vagyunk, annyi a dolguk hogy lehuzigálják az árut a vonalkódolvasón meg feltöltsék a polcokat. a kutya nem néz rájuk
Semmi, lesz4rom hogy néz ki. Nem szoktam megnézni a bolti dolgozókat.
Egyszer diákmunkásként dolgoztam boltban, én sem sminkeltem. Úgy voltam vele minek, ilyen helyre. Amúgy is pörgés volt, meleg, csak szétfolyt volna a smink az arcomon. Elég bunkóság hogy szóvá tették neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!