Mi a véleményetek arról, ha pénztáros/pultos nő nem sminkeli magát és nem festi a körmét/nincs műkörme - de igényes?
Voltam már pultos és a főnök többször rákérdezett, hogy miért nem csináltatom meg a körmömet - neki is és a váltótársamnak is volt műköröm. Én nem szeretem az ilyet, sminkelés is kimerül annyiban, hogy púder és szempillaspirál, de jobb szeretem a semmit. Egyébként nem volt belőle baj, mert a munkát jól végeztem, vendégek nem szóltak meg.
Most lehet pénztáros leszek, ha engem vesznek fel és tartok tőle, hogy a mai világban ez elvárás már - mármint smink, műköröm. Szerintetek?
Én idő és pénzpocséklásnak vélem, plusz egyszer volt műkörmöm, alig vártam, hogy le tudjam szedni - körömlakk pedig lekopik, géllakk szintén hamar lenő, plusz nem is tetszik magamon.
Vannak bőrhibáim, de nem annyira zavaró szerintem, szempillám alapból fekete, szóval spirál nélkül is látszik, a körmöm pedig mindig tiszta, rendezett.
25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!