Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha pénztáros/pultos nő nem sminkeli magát és nem festi a körmét/nincs műkörme - de igényes?

Figyelt kérdés

Voltam már pultos és a főnök többször rákérdezett, hogy miért nem csináltatom meg a körmömet - neki is és a váltótársamnak is volt műköröm. Én nem szeretem az ilyet, sminkelés is kimerül annyiban, hogy púder és szempillaspirál, de jobb szeretem a semmit. Egyébként nem volt belőle baj, mert a munkát jól végeztem, vendégek nem szóltak meg.

Most lehet pénztáros leszek, ha engem vesznek fel és tartok tőle, hogy a mai világban ez elvárás már - mármint smink, műköröm. Szerintetek?

Én idő és pénzpocséklásnak vélem, plusz egyszer volt műkörmöm, alig vártam, hogy le tudjam szedni - körömlakk pedig lekopik, géllakk szintén hamar lenő, plusz nem is tetszik magamon.

Vannak bőrhibáim, de nem annyira zavaró szerintem, szempillám alapból fekete, szóval spirál nélkül is látszik, a körmöm pedig mindig tiszta, rendezett.

25/N

2021. szept. 16. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Bolti pénztárosnál, szinte mindegy, hogy néz ki, de egy csini bárpultos forgalomnövelő.
2021. szept. 17. 08:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Pultosként is max. lakkoztam volna, nem tenném tönkre a körmömet műkörömmel. Kasszásként oly mindegy, az aprópénz leszedi a lakkot. Egy natúr szín esetleg állásinterjúra jól mutat, de műköröm az túlzás.
2021. szept. 18. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy ribis smink és szexi műköröm nagyon (férfi) vendég csalogató tud lenni.
2021. szept. 23. 06:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Végre egy normális nő, műköröm, piercing, feltöltött száj, giccses tetkó és smink, zsírkrétaszerű szemöldök, szilikoncici meg seprűszerű szempillák nélkül!!!
2022. júl. 8. 23:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!